CIRCULAR MAIG 2016

Benvolguts socis:

– Aaaaaiii…, aquesta mainada. Abans, jugàvem al parque, i ens pelàvem els genolls. Ara, els hi canviem el terra dels culúmpius per un de goma, perquè si cauen no es facin mal. Abans, quan ens castigaven a l’escola, a casa, si teníem pebrots per explicar-ho, tornàvem a rebre. Ara, anem a l’escola a parlar amb el mestre, a veure què cony s’ha cregut. Abans, ens havíem d’acabar tot el que hi havia al plat. Ara, es veu que no. Que el què no s’acaben, és perquè no tenen mè gana. Pubrics. Abans quan badàvem i no pensàvem en els debers de l’escola, ens estàvem fins a les tantes per acabar-los, perquè sinó, ja ho sabíem. Rebíem a l’escola, i casa. Doncs ara han sortit els de l’OMS dient que no. Que els deures poden estressar a la mainada. Doncs rè. Fora deures, no sigui cas que la mainada s’hagi d’esforçar. A més, així tindran més temps per estar amb el coi de tablet, els feibucs, i el instagrams dels pebrots. Mare de Déu, mare de Déu… Així anem. Sabeu què…? La mili haurien de tornar a posar. Ara que…., ben mirat… Millor que no. Encara els hi aniríem a fer nosaltres. Pubrics. No fos cas que….

I mentre veiem com la mainadica es va fent gran, que al cap ai al a fi, són els que ens han de pagar el retiru quan hi arribem, si è que hi arribem, i si è que encara n’hi ha, anem a veure el que tenim per aquest mes.

● ROSER DE RIUDAURA: Ep, que ja tenim el Roser aquí. I dins del pugrama d’actes, i com ja va essent costum aquests darrers anys, Verregassos hi participa amb un parell d’activitats. El Dissabte 14 de Maig, i després de l’actuació d’en Pep Puigdemont, es realitzarà la VIII Cronometrada al Rompeculs. I el Diumenge, després del Ball del Gambeto, el nostre taller de teatre infantil, Els Teatrinis, ens presentaran l’obra que han estat preparant tot aquest curs. Bullyng? No, gràcies!. Us convidem a participar d’aquesta actes, i de tots els que han preparat el de la Comissió de Festes. A veure, si entre tots, podem fer un Roser ben lluit.

● EXCURSIÓ AL CAP DE CREUS: Us faria gràcia anar a veure com el mar, juntament amb el pas dels anys, han anat esculpint les roques més antigues de Catalunya? Heu vist mai la cova de s’infern? Voleu anar a visitar l’extrem més oriental de la Península Ibèrica? Doncs no en dubteu més. Aquesta è la vostra excursió. El Diumenge 12 de Juny, ens trobarem a les nou del matí a la Petrocat (Pulíganu Pla de Baix), per anar a visitar, tot això, i més, al CAP DE CREUS. La caminada, no durarà més d’hora i mija aproximadament, tot i que donarem temps per ventar quatre retratus, i badar una mica amb el paisatge. Penseu a anar ben calçats, ja que trepitjarem terreny abrupte i cantellut. I ven fet, anirem cap a Roses a dinar el bufet lliure de l’Hotel Coral Platja (de 15 a 18€ aprox.). Hotel a primera línia de mar, per si algú es vol fer una remullada. Ja ho veieu, és que estem en tot. Us podeu apuntar a l’activitat a l’article corresponent a www.verregassos.com, o bé trucat al Sr. Ramon Font (699775881). Teniu temps per fer-ho fins el 5 de Juny.

18ENA FESTA VERREGASSA: Si s’acosta l’istiu, s’acosta la nostra Festa. I aquest any, ja en seran divuit!! De moment, us podeu anar reservant el 9 de Juliol. En les properes circulars us mantindrem degudament informats.

I de moment, rè més. Un bon Roser a tothom!!

ACE Verregassos de Riudaura

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free