CIRCULAR FEBRER DE 2016

CIRCULAR INFORMATIVA FEBRER DEL 16.

Benvolguts socis:

– Per la Castanyada dèiem, ara encara el dia è llarg, però…, amb el canvi d’hora… Llavors es començarà a notar el fred. Vam canviar d’hora, i vam dir…, ara encara no, però ja veuràs com per Nadal, ens arribarà el fred de cop. I què, eh…? Carda temps que el dia ja creix. Somus fet el pas de pardal, el de llebre, el de bou, i el de la mare que el va parir. Somus deixat enrere ja la setmana dels barbuts, i ni fa fred, ni plou, ni carda rè de rè. Colló… És que ja ni gràcia ens cardarà anar de cares al bon temps. Com coi es pot anar cap a un lloc, si ja hi ets. Sort però que l’Arquebisbe de Barcelona ha demanat a tots els fidels que resin per demanar implicació divina, i fer venir el mal temps. Esperem que aquestes mesures tinguin el mateix èxit que va tenir, ja fa uns anys, el conseller de medi ambient de torn, quan va anar a Montserrat a veure la Moreneta, i amb la seva ajuda, va solucionar una greu crisi de sequera. Això si. Compte en quant ens fan ploure, eh! Que volem començar a fer coses a l’aire lliure, i si aquells dies no fa bo, ens tornarem a queixar.

Però bé. Tot esperant les pluges que sel•la que, ara si, han d’arribar la setmana que ve, o l’altra, o l’altra…, anem a veure tenim de cares al bon temps.

● MES DE FEBRER, MES DE CONBRAMENT DE QUOTES: ATENCIÓ. Degut a que els de la Caixa ens carden un pico en comissions, hem decidit canviar d’entitat. A partir d’ara, cal que es faci el pagament de la quota anual al següent IBAN del Banc de Sabadell: ES35 0081 0111 0300 0150 2454 (oficina del firal). Si, ho sabem prou que aquests van amenaçar en cardar el camp de Catalunya pel tema de la independència, però és que no ens cobren comissions, i l’euru è l’euru… Recordem que la quota, com sempre, è de 15€ per soci, i que tenim el mes de FEBRER per posar-nos al corrent. Penseu a posar el vostre nom quan feu l’ingrés. Per poder agilitar al màxim els cobraments, us demanem que no us excediu del temps límit (mes de Febrer), i així no us apuntarem a la llista negra. I si ens ho voleu pagar en persona, també podeu aprofitar el dia de la calçotada.

● CARNAVAL: Si us agrada el Carnaval, i després de dues setmanes de celebracions, encara us queda gas, no us el podeu perdre. Veniu el DISSABTE 20 DE FEBRER, A LES 12 DE LA NIT, A LA SALA MARABÚ, AL CARNAVAL DE RIUDAURA. Música en directe, servei de barra, premits per les millors disfresses, elecció del rei i la Reina… Tot això, i molt més, ambientat en el fantàstic mon de les sèries de la tele. I si també voleu assistir al sopar de Carnaval, només heu d’apuntar-vos trucant al Bar Pilar (972 26 43 96), o bé anant al seu facebook. Allà hi trobareu un enllaç on podreu triar el sopar.

● 12ª CALÇOTADA POPULAR: Vaaaaaaa…, que d’aquí poc ja tindrem els calçots a mida. Només faltarà que quedem un dia. Que us sel•la el DIUMENGE 6 de MARÇ? Doncs som-hi. Ens trobarem, com sempre, A SOTA EL CENTRE CÍVIC, A LES DUES DEL MIGDIA, però sereu benvinguts si veniu abans a donar-nos un cop de mà. A part dels calçots també hi haurà entreteniments, i tai a la brasa. Us podeu apuntar trucant al Sr. Ramon Font (699775881); o bé a verregassos.com. La data límit d’inscripció è el dia 28 de Febrer (places limitades). Aquests son el preus de l’activitat: Soci 8€; no soci adult 20€, i no soci d’entre 5 a 10 anys 8€ (venda de tiquets per als no socis al Bar Pilar, i a l’Ajuntament). Com sempre pels godais è de gratis. A més, si voleu optar a un esplèndid sopar per dues persones, no dubteu a participar en el concurs de salses. Ep, i sinó voleu menjar amb els dits, penseu a portar-vos els coberts!!

● SORTIDA A MOLLÓ PARC: I com que anem de cares al bon temps, pel dia 13 de Març, us proposem visitar el Parc d’Animals dels Pirineus Molló Parc. Sortirem a les 9 del matí, en cotxes particulars, de plaça Tiradors, i passarem el dia allà. Dinarem a l’àrea de pícnic que hi ha al mateix parc (cadascú s’haurà d’espavilar), i la tornada es preveu a mitja tarda, havent fet. El preu de l’activitat è de: Soci Adult 10€, Godai 2€, i soci Imserso 8€. Per els no socis: Adult 12€, de 3 a 13 anys 8€, menors de 3 anys 4€, i jubilats10€. IMPORTANT, Per mantenir aquests preus, hem d’arribar a un mínim de 20 adults, sinó, el preu es veurà incrementat sensiblement. Per apuntar-nos a l’activitat ho podem fer a l’article corresponent a verregassos.com, o bé trucant al Sr. Carles Busquets (608936951). Si hi voleu donar un cop d’ull, podeu visitar la seva web a www.molloparc.com. I compte, als que hi aneu, que no se us quedin com a nou espècimen d’animal del Pirineu. Que ja ens coneixem!

I de moment, rè més. Salutacions

ACE Verregassos de Riudaura.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free