CIRCULAR INFORMATIVA DESEMBRE 2015

Benvolguts socis:

– Serà que no hi ha tradicions per aquí. I ben maques que les tenim. Ara ja em diràs tu, perquè cony hem de celebrar les dels altres. A més, amb la feinada que els hi donem als avis dels nostres fills, pronunciar-les bé. No em vam tenir prou amb el Halouai dels pebrots, que ara, a més a més, introduïm el Pac Firsquei, i fins i tot, el Silber Huindai. Si no ho frenem, ja em veig, d’aquí poc, anant a encarregar a ca’n Planagumà el gall d’indi pel dia d’acció de gràcies. Oh!. I ara ve Nadal. I començarem, altra vegada, amb la invasió de Pares Noels. Sort en tenim d’aquí amb els tres Reis per tenir aquest paio gras i amb barba, a ratlla. Ara… Fequis que ja m’agradarà veure com s’ho carden per atravessar mija Europa, carregats de paquets, aquest any. Només faltarà que els pari la policia, i els Reis diguin que venen de l’Orient Mitjà. Llavors pla els hi farà falta màgia.

Doncs va. Anem a veure què tenim abans de que matem el gall:

● TIÓ DE RIUDAURA: Aquest any farem cagar el tió el dissabte 19 de Desembre a les 5 de la tarda a la plaça del Gambeto. A més, com sempre, tabé hi haurà xiculata desfeta, i alguna altra suspresa. L’acte, que è obert a tothom, s’organitza juntament amb l’AMIPA de l’Escola Lluís Castell de Riudaura. Igual que l’any passat, dir-vos que tenim previst que el tió arribi a la plaça una setmana abans. Per tant, i perquè el puguem tenir ben fart, us convidem a portar-li menjar. Preferentment, llegums secs, oli, llet, llaunes de conserva de peix i aliments infantils. Tot el que no es pugui acabar, ho donarem al BANC DELS ALIMENTS. Animeu-vos a participar. Tant del dia del tió, com per atipar-lo.

● QUINA: Si, si, ho heu llegit bé. El dia vint-i-sis de Desembre, a les sis de la tarda, i al local de Centre Cívic, torna la nostra QUINA. I a més, a més, no ens estem de rè. Junt amb els Caçadors de Riudaura, cardarem la casa per la finestra. Veniu a emportar-vos importants premits, i a més, i si encara no heu fet, acabar de rebentar de tips, menjant i bevent al nostre servei de Bar. Vaaaaa…, que ara que entrem en campanya, en Marianu dirà que la crisi ja è història. Doncs a veure si è veritat. Animeu-vos a acabar St. Esteve amb nosaltres, i a rebentar-vos la paga de Nadal a la Quina.

● Loteria: Us tornem a recordar que repetim format de l’any passat. Tothom…, repeteixo, tothom que es vulgui fer milionari amb “el grodo de navidad”, que vagi al Fesol de la sort, al carrer de St. Rafel d’Aulot, i que demani pel número de Verregassos. Aquest any tocarà el 69407, i vés tú per on, è el que tenim encarregat. Penseu que haureu de comprar el dècim sencer. No fem participacions, i per tant, no carreguem ben rè. I no badeu, perquè quan s’acabin, s’hauran acabat.

● ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA: Us comuniquem que la data triada per realitzar l’Assemblea és el diumenge 17 de Gener a les sis de la tarda, com sempre, al Bar Pilar. Abans però, a les cinc, hora dels torus, es realitzarà la reunió del mes de Desembre que ens quedarà penjada degut a les festes nadalenques.

I de moment, rè més. Tant si neva com si plou…., ja ho sabeu. Bona sortida d’any, i millor entrada!!

ACE Verregassos de Riudaura.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free