CIRCULAR AGOST DEL 2015.

Benvolguts socis:

– Mmmmmmmmm….!! Agost, mes de vacacions. Mes en el que, com que ens carda mandra tot, no passen gaires coses, i les poques que passen, sel•la que siguin repetides de cada any. Anirem al cine a veure Terminator, Jurassic, o Misión imposible, quatre, vuit, o vint-i-set, encara que en la darrera entrega de la saga, ens juréssim que era la última que veiem, i que no ens tornarien a cardar mai més. Escoltarem tabé, les mateixes declaracions de pretemporada dels jugadors de fambol que, fins i tot, són més dolentes que els infumables partits d’istiu, que ja è dir. I com no, igual que cada Agost, la notícia que més ens repetiran a tots els teladiaris è, ni més ni menús que,… la calor. Si ré…, a relaxar-nos i descansar, perquè després de l’Agost, ha d’arribar el Setembre. I al Setembre si que n’han de passar coses. Aquest setembre rai…!!

● SOPAR FESTES DEL TURA: Ja ho sabeu no, que pel sopar de Verregassos de les Festes d’Aulot, toca Paella?. Tothom que en vulgui menjar, que s’apunti abans del 30 d’Agost a l’article corresponent a verregassos.com, o bé que truqui al Sr. Salvador Casalprim (Birosta) al 699775881. Com en els darrers anys, aquesta activitat està inclosa dins del concurs de paelles que organitza la Penya Aoapix, que aquest any es celebrarà el diumenge 6 de Setembre, al Passeig de la Muralla. Les paelles es començaran a coure a partir de les 8, i el sopar es realitzarà pel voltants de les 10. Aquesta è una activitat oberta a tothom, i el preu serà el resultat de dividir el cost total de la paella. Pels Godais, com sempre, de gratis. Ah, i penseu a portar la camiseta de Verregassos.

● Loteria: Repetim format de l’any passat. Tothom…, repeteixo, tothom que es vulgui fer milionari amb “el grodo de navidad”, que vagi al Fesol de la sort, al carrer de St. Rafel d’Aulot, i que demani pel número de Verregassos. Aquest any tocarà el 69407, i vés tú per on, è el que tenim encarregat. Us recordem que haureu de comprar el dècim sencer. No fem participacions, i per tant, no carreguem ben rè. I no badeu, perquè quan s’acabin, s’hauran acabat.

I de moment, rè més. Que acabeu de gaudir de les vacacions!!

ACE Verregassos de Riudaura.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free