CIRCULAR JUNY DEL 2015

Benvolguts socis:

– Hosti, s’acosta l’istiu, i haurem de començar prepara el tipillu, per poder-lo lluir. I ja n’estic fins els pebrots de tants Cardios Twuisters, Totals Gym Crunch, bancs d’abdominals, i tantes collonades que no serveixen pas per ben rè. Aquest any canvio. Aquest any m’apunto al running, que està de moda, i segur que em surt mé baratu. Ara, de totes maneres, m’han dit, uns que hi entenen, que m’hauré d’equipar una mica. Hauré de comprar un bon calçat ben llampant, i sobretot, mirar si són pronadors, o supinadors. Firar-me tabé un rellotge pulsòmetre d’aquells bons, amb GPS, per saber a quan vaig el minut, i llavors poder-ho penjar a les xarxes socials, perquè se n’enteri tothom. Que sinó, es veu que no serveix. Comprar-me roba de bona de marca, no sigui cas que se m’encetin els mugrons (colló, tota la vida fent esport, i no he vist mai ningú amb els mugrons encetats). Unes bones ulleres de sol, i un Ipod per anar escoltant música, i barretes energètiques i gels per quan tinguem set, o gana. La mare que em va parir…, això pla són collonades. Sabeu què? Em cardaré els quecs veis, els shorts d’entrenu de quan jugava a futbol, i una camiseta, i sortiré a córrer un ratu, a veure si axí, tabé m’aprimu.

I mentre decidim com arreglar el tipillu de Déu Nostre senyor ens ha donat, anem a veure què tenim, abans de marxar de vacances.

● 17ª FESTA VERREGASSA:

Confirma la teva assistència a www.verregassos.com, o bé trucant al Sr. Ramon Font al 699775881. Comptem que participaràs de tots els àpats. En cas contrari, ens ho has de fer saber quan facis l’inscripció ABANS DE 5 DE JULIOL. Al final de curs, tabé hi haurà una mica de ballaruga per a tots aquells que s’hagin pogut graduar, I als que no….. ha, ha, ha…….. HAAA, HA, HA, HA……..

I de moment, ré més. Que tingueu tots na bona entrada d’istiu!!.

ACE Verregassos de Riudaura.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free