CIRCULAR MAIG 2015

Benvolguts socis:

– Oju, perquè s’acosten temps d’eleccions, i començarem a escoltar els mateixos cants de polítics, disfressats de sirena. Que si ja estem, o potser millor, que si ja hem sortit de la crisi, que si la recuperació econòmica, que si la recuperació laboral, que si pitus, que si flautes… Oju, que no ens enredin. I per si de cas, només hem de recordar una mica: El cas Gürtel, els papers d’en Barcenas, les targetes black que tant feien anar entre d’altres en Blesa, i en Rudrigu Ratu. El cas Nóos, aquell racó que tenien els Pujol a Suïssa per si de cas, en Millet, en Montull. L’Alfonsu Rus comptant dos milions de peles….. I paro perquè ja m’estic posant de mala llet. Però es que a més a més, ha tornat NOCHE DE FIESTA!! (que si, que ja sé que ara es diu “alfombra roja” però es que és l’únic que han canviat, el nom). Doncs això, que s’acosten unes quantes eleccions, i algunes d’elles, molt importants. No sabem el que passarà, però el que no pot passar, és que no passi rés. I ells ho provaran. Oju!!.

Però tot i la corrupció, ha arribat el bon temps. A veure què tenim, per poder-lo gaudir.

● ROSER DE RIUDAURA: Des del passat setembre, els del taller de teatre de verregassos, els TEATRINIS, s’han anat trobant per preparar-nos alguna cosa. Doncs ha arribat l’hora de veure’n els resultats. Per això, i dins dels actes del Roser, el dissabte 23 de Maig, a dos quarts de sis, a la plaça del Gambeto, ens fa molta il•lusió convidar-vos, a l’estrena de l’obra “SUPERSTICIONS”. No hi falteu, segur que valdrà moooooolt la pena.
I si a dos quarts de set voleu acabar de fer pair el dinar corrent una mica, us convidem a participar també a una altra edició de la “Pujada al Rompeculs”. Aquestes activitats es fan col•laborant amb la Comissió de Fetes de Riudaura.

● EXCURSIÓ A ST. ROC DE LA BARROCA (AMER): Nem a caminar una mica?. Doncs va. El diumenge 31 de Maig ens trobarem a les nou del matí, al Caprabo de Les Preses, per anar a fer el vol per la Vall del Llémena, fins St. Roc de la Barroca. La marxa, d’uns set kilòmetrus, tot i que té alguna pujada, è apta per totes les edats. I en cabat, anirem a dinar al Restaurant St. Marçal. El menú serà el següent: Amanida de formatge de cabra, o canelons de primer, i rostit variat de segon. Aigua, vi, graciosa i cafès, amb un preu de 16€. Pels mé pitits, tabé hi haurà possibilitat de menú infantil: Mucarrons o croquetes de primer, i salsitxes o escalopa de segon, per 10’20€. Ah!. I pel mateix preu, tenen piscina. Qui s’hi vulgui fer una remullada, que porti el traje de bany. La data límit per apuntar-nos è el 24 de Maig, i ho podem fer a l’article corresponent a verregassos.com, o bé trucant al Sr. Ramon Font al 699775881. Qui s’apunti a la web, que pensi a especificar si es queda a dinar, o no.

● COBRAMENT DE QUOTES: Degut a que aquest any no es va fer calçotada, i que molta gent aprofitava l’acte per pagar-la, allargarem el termini de pagament fins pel cap de setmana del Roser. Fins i tot, si molt m’apureu, els més despistat podreu aprofitar el dia de la caminada per pagar. No badeu!

● CD DE MAR I CEL: El dia que vam anar a veure el musical, ens vam firar un CD de l’obra. A tothom que li faci gràcia tenir-ne una còpia, que ens ho faci saber a l’article que hi ha a verregassos.com, o bé, trucant al Sr. Ramon Font al 699775881.

● FESTA VERREGASSA: Ep, notícia d’última hora! Ja us podeu reservar el dissabte 11 de juliol per celebrar la festa més fantàstica que mai haureu vist. Sel•la que començarà a l’hora del vermut. Això è tot el que us podem dir…, de moment.

I rè més. Que tingueu tots una bona Festa del Roser.

ACE Verregassos de Riudaura.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free