INSCRIPCIONS 12ª CALÇOTADA

Salut Verregassos.

ATENCIÓ, CANVI DE DATES DE LA CALÇOTADA!!

Degut a la coincidència de dates amb activitats contra el fracking, hem cregut oportú canviar la data de calçotada verregassa. La nova data és el 29 de març. I la data màxima per podernos-hi apuntar és el 22 de març. Pel demés, tot igual. Recordeu que les inscripcions per socis es poden fer en aquest article, o bé al 699775881 (Ramon).

Podeu utilitzar aquest article per apuntar-vos a la Calçotada d’aquest any. La data límit per fer-ho és l’22 de Març. I recordeu que aquí només ens hi podem apuntar els socis, els no socis han de comprar el tiquet al Bar Pilar. Trobareu tota la informació a la circular de Febrer, que està penjada a sota d’aquest article.

Uneix-te a la conversa

25 comentaris

  1. Bones. Pel canvi de data de la calçotada de moment l’Anne, L’Alonso i jo NO ens apuntem a la calçota. En cas de poder venir ja ho confirmarem abans del 22. Merci.

  2. De la casa presidencial en vindrem quatre. I per primera vegada he d’apuntar, quatre verregassos, de godais, ja no me’n queda cap. Per tant, Yvonne, Jana, Aina, i jo mateix.

  3. Nosaltres mantenim la convocatòria intacta malgrat el canvi de dates. 3 Verregassos i 1 godai.

  4. Dos verregassos més. En Gaspar Morchon i la seva dona també vindran a menjar calçots.

  5. Aparteu les criatures que també vindrà en Brioixet. Altrament conegut com el devorador de calçots de Les Planes. I vindrà acompanyat. Per tant, en Brioixet, la Bela, i els seus dos godais.

  6. De cal tresorer vindrem 3 verregassos (primer acte un nou verregas) 1 godai i els avis 2 No socis

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free