CIRCULAR DESEMBRE DEL 14

Benvolguts socis:

– I després de voltar uns quants dies pels teulats del PP, de la fiscalia, i del Tribunal Constitucional, ja tornem a tenir la piloteta aquí. Ara, sel•la que se l’aniran passant, una mica, entre en Mas i en Junqueras. Un, que si “llista única per la independència”. L’altre, que si llista única no, que seria millor separats però compartint “candidatura per la independència”. Ai, ai, ai… Tot això no us fa pensar una mica amb allò tant bó del “Frente Popular de Judea”, el “Frente Judaico Popular”, “Frente del Puebol Judaico”…, dels Monty Phyton? I tothom sap com s’acaba “La vida de Bryan”, no? Un crucificat, i amb els del “Frente del Pueblo Judaico” suïcidats… Almenys esperem que al final no surti en Marinu tot xiulant l’”Always Look on the Bright Side of Life”, que si no…

Però mentre el procés va fent, es va acostant el Nadal, així que…, anem per feina.

● TIÓ DE RIUDAURA: Aquest any farem cagar el tió el dissabte 20 de desembre a les 5 de la tarda a la plaça del Gambeto. A més, com sempre, tabé hi haurà xiculata desfeta, i alguna altra suspresa. L’acte, que è obert a tothom, s’organitza juntament amb l’AMPA de l’escola Lluís Castell de Riudaura. I com a novetat, dir-vos que tenim previst que el tió arribi a la plaça del Gambeto el proper dia 13. Per tant, i perquè el puguem tenir ben fart, us convidem a portar-li menjar. Preferentment, llegums secs, oli, llet, llaunes de conserva de peix i aliments infantils. Tot el que no es pugui acabar, ho donarem al BANC DELS ALIMENTS. Animeu-vos a participar. Tant del dia del tió, com per atipar-lo.

● MAR I CEL: L’altre dia, a la reunió, vam pensar que estaria bé fer un puja i baixa fins a la capital per anar a veure, per segona vegada, el musical de Dagoll Dagom “MAR I CEL”. Què us sel•la? Doncs va! Hi anirem el 31 de Gener a la sessió de tarda. I tothom que s’hi vulgui apuntar, que ho faci a l’article corresponent a verregassos.com, o bé que truqui al senyor Ramon Font al 699 775 881. Les places són limitades a les places de l’autocar, i aniran per rigorós ordre d’inscripció. Els preus de la sortida, que inclou entrada de “platea fons”, o “anfiteatre” al Teiatru Victòria més autocar, i que dependrà tabé dels que puguem ser, són els següents: Verregassos entre entre 46 i 55’50€; Godais i Verregassos me pitits de 14 anys 40€; No socis entre 56 i 65’50€; I no socis me pitis de 14 anys 50€. Oju, perquè tancarem les inscripcions el nou de Gener del 2015. Serà passat festes, i segurament no hi haurà circular de Gener. NO BADEU!!

● ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA: Per si de cas no hi hagués circular de Gener, us comuniquem que la data triada per realitzar l’Assemblea és el diumenge 25 de Gener a les cinc de la tarda, com sempre, al Bar Pilar. Abans però, es realitzarà la reunió del mes de Desembre que ens quedarà penjada degut a les festes nadalenques. Aquesta serà una Assemblea important perquè cal triar, si s’escau, una nova junta. I ja sabem que sense junta…. Però si aquest 2014 any hem fet setze anys de Verregassos, a veure si no tindrem pebrots de fer-ne, com a mínim, setze més. Doncs ja ho sabeu. Quanta me gent assisteixi, millor.

I de moment, rè més. Esperem que passeu unes bones festes, i que ens toqui la loteria. I si no…, mira…, salut hi hagi!! BON 2015 VERREGASSOS!!

ACE Verregassos de Riudaura.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free