CIRCULAR INFORMATIVA OCTUBRE DE 2014.

Benvolguts socis:

– Tot i que ja ens ho pensàvem, colló…, si que n’han cardat avia els de Tribunal Constitucional a suspendre cautelarment la llei de consultes. En només sis hores, en van tenir prou. Qui els va parir… No, si, quan si posen, s’hi posen. Doncs va, ara que ja ens han ensenyat la via que en poden fer, si volen, estaria bé que es comencessin a mirar l’article 47. Si home, aquell que diu que tot espanyol té dret a una vivenda digne, i que els poders públics en promouran les condicions necessàries, regulant la utilització del sòl, per impedir-ne l’especulació. O el 35. El que parla que tots els espanyols tenen el dret a treballar, i a rebre una remuneració suficient per satisfer les necessitats seves, i de la seva família. Per gota que s’hi fixin, segur que trobaran algú que està infringint la Constitució. A veure si tabé tenen el pebrots de suspendre, encara que sigui cautelarment, a tot el govern espanyol.

I mentre esperem expectants a veure com peta tot plegat, anem a comentar el que tenim per aquet mes.

● Xerrada debat consulta 9N: E que a tot cristu està fotent debats sobre la consulta del 9N a tot arreu? E que fa temps que no n’organitzem cap nosaltres de debat? Doncs va. En va sortir la idea, i a més, hem trobat a la gent que ens hi donarà un cop de ma. Hi voleu assistir i dir-hi la vostra? Ens trobarem el 25 d’Octubre a 2/4 de 10 del vespre, al Bar Pilar. A més, com hem dit, comptarem amb la inestimable presència d’en Joaquim Albert (historiador), en Josep Anguera (economista de l’UDG), l’Albert Bramon (defensant el no), i d’en Joan Barnades (defensant el si). Després de repassar temes històrics, i econòmics, ens donaran arguments pel si, i pel no. Esperem que sigui del vostre interès, i que vingueu a ficar-hi cullerada. Ep, si el Tribunal constitucional no ens suspèn l’acte cautelarment, clar. Per cert, activitat coorganitzada amb l’Ajuntament de Riudaura.

● La Castanyada: Quan è temps de menjar castanyes, la castanyera, la castanyera… Ep, que ja tenim la castanyada aquí. Qui la vulgui celebrar amb nosaltres, ja ho sap. El dissabte 1 de Novembre ens trobarem, a la vora del foc, a 2/4 de cinc de la tarda, a on sempre, a la Plaça del Gambeto. Torrarem castanyes, berenarem una mica, i com no, també beurem…, una mica. Porteu carbasses que farem un taller de decoració de carbasses de tots sants, com tabé farem el segon concurs “d’escombres i vol rasant”, amb premi pels que s’hagin guarnit millor per l’ocasió (amo i escombra), i per la que voli me lluny. Tot això, pel mòdic preu d’un euru. I com sempre, el dissabte al matí, ens trobarem a 2/4 de 10 a la Plaça del Gambeto, per anar fins a La Plana a collir totes les castanyes que torrarem per la tarda (per si la collita no è gaire bona, en tindrem unes quantes de comprades). Recordem que aquest activitat è oberta a tothom, i que es realitzarà juntament amb L’AMPA de l’Escola Lluís Castells de Riudaura. Doncs això, no falteu a la Castanyada. Ens ho passarem de bé…!!

● Loteria: IMPORTANT. Tot i que la nostra intenció, com ja us varem comunicar, era jugar a la Grossa de Cap d’any, el fet de que haguem superat de força el límit de números que es podien venrre, ha fet que ens tornéssim a replantejar el tema, i veure que, la millor opció, era tornar al “Gordo de Navidad”. A partir d’aquí, les condicions seran les mateixes. Per tant, es juga la totalitat de l’import pagat. 5 eurus per participació. Tothom que hagi fet el pagament a La Caixa, rebrà, un cop les tinguem, les participacions equivalents a l’ingrés. Com a novetat dir que, si hi ha algú que en vulgui comprar més, ho podrà fer adreçant-se a l’administració de St. Rafel “El fesol de la Sort”. Allà, i fins que s’acabin, ens en guarden uns quants més. Caldrà demanar pel número de Verregassos. Això si, només es podrà comprar el dècim sencer. Aquest è el número que, per na bé, hauria de sortir premiat amb la grossa, o sigui, el nostre. 79873. De totes maneres, si algú dels que n’heu comprat, no esteu d’acord amb el canvi, que es posi en contacte amb el Sr. Ramon Font (699775881), i se li retornaran els diners. Esperem haver causat les mínimes molèsties amb tot aquest remenament. I a partir d’aqui, i amb veu ben fluixeta “que la sort ens acompanyi”

I de moment, rè més. Salutacions

ACE Verregassos de Riudaura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free