CIRCULAR AGOST DEL 14

Benvolguts socis:

– Doncs au, ja tenim el mes de vacacions aquí. Uns cap a marina, altres cap a muntanya, d’altres enlloc… Alguns però, potser hauran optat per viatjar per Uropa. Segurament, aquests hauran vist que, tot i que les diferències segueixen existint, cada vegada som mé europeus. Ja no et fas afotus quan trobes autus de marca. De Bemeuves, Audis, i Porxes, per aquí tabé en volten. Ja no et quedes parat guaitant com reciclen les escombraries, i pots veure, a més a més, com els carrers estan, si fa o no fot, tant nets, o bruts, com els d’aquí. El que poc a poc tabé anem superant, són els problemes amb l’idioma. Cada vagada ens defensem millor amb l’inglès. Si més no, per fer-nos entendre, i entendre’ls a ells. Ara, això si. Hi ha coses que no canviaran mai. Per que tot i aquesta millora, si quan vas a preguntar en una oficina de turisme, la noia que t’indica en el mapa, s’ajup, i et fot tot aquell abundant escot just allà davant, us ben juro que no us enterareu de ben rè, i se us quedarà la mateixa cara d’encantats com quan sortia pit i cuixa, en una peli d’en Pajares i l’Esteso. I és que la cabra, com sempre, segueix tirant cap “al monte”. Bé, cap als dos “montes” en aquest cas. Ep, i que duri!!

Però bé, anem espavilant, que les vacacions es van acabant, i ja tenim el Setembre a tocar.

● SOPAR FESTES DEL TURA: Ja ho sabeu no, que pel sopar de Verregassos de les Festes d’Aulot, toca Paella?. Tothom que en vulgui menjar, que s’apunti abans del 30 d’Agost a l’article corresponent a verregassos.com, o bé que truqui al Sr. Salvador Casalprim (Birosta) al 618106396. Com en els darrers anys, aquesta activitat està inclosa dins del concurs de paelles que organitza la Penya Aoapix, que aquest any es celebrarà el diumenge 7 de Setembre, al Passeig de la Muralla. Les paelles es començaran a coure a partir de les 8, i el sopar es realitzarà pel voltants de les 10. Aquesta è una activitat oberta a tothom, i el preu serà el resultat de dividir el cost total de la paella. Pels Godais, com sempre, de gratis. Ah, i penseu a portar la camiseta de Verregassos.

● Loteria: Les coses duren el que duren, i es va decidir en assemblea que, com que tot plegat era massa feixuc, aquest any ja no fariem mé participacions, i venta, de la tradicional Loteria de Nadal. Però això no vol dir que no ens puguem seguir fent milionaris. Aquest any jugarem a la Grossa de Cap d’any. Tothom que s’hi vulgui fer milionar, haurà de fer un ingrés sota el concepte de “loteria” al següent número de compte corrent de “La Caixa” 2100 8179 66 2300023772 (oficina del Maria Reina). A més a més, i molt important, haureu de posar-hi tabé, el vostre nom. Cada butlleta val 5€. Amb els diners ingressats, es comprarà la loteria, i es repartirà a tots els compradors. Important, la data límit per fer els ingressos serà el 5 d’Octubre. A partir d’aquesta data, serà totalment impossible comprar cap butlleta a partir de Verregassos. Tabé molt important. No hi haurà cap mena d’import carregat. El preu de la butlleta és de 5€, i l’import que jugareu serà de 5€. No hi ha cap guany per Verregassos. Per qualsevol dubte, us podeu posar en contacte amb el Sr. Ramon Font al 699 775 881.

Estem coguent mé coses, però ja us ho anirem informant en d’altres circulars. Així que, bones vacacions a tothom!!

ACE Verregassos de Riudaura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free