CIRCULAR INFORMATIVA DESEMBRE DEL 2013

Benvolguts socis:

– Crisi, i mé crisi…; el cas Barcenas…; que onze anys després, el tribunal tingui els pebrots de dir que no se sap exactament la causa de l’enfonsament del Prestige…; tots els tocomoxus del genrre del rei…; la llei Wert…; el cas Palau, encara, empantanegat…; en Messi lesionat fins al 2014, i a sobre, la pilota d’or, que diuen que li volen donar en aquell d’en Cristinau…. Qui’m va parir.., quin 2013, no? Sort que ja tenim el Nadal aquí, i podrem gaudir d’uns dies amb toooota la família. Fins i tot, amb la que fa temps que no veus (que si fa temps que no la veus…, per alguna cosa deu ser, no?). Dies de pau i tranquil•litat, amb la mainada donant la tabarra tot el sant dia per casa. Anant a comprar, com tothom, a més córrer, a última hora. I amb el carrers ben enllumenats, i amb aquelles nadales taaant maques sonant per tot arreu. I ja, per rematar-ho, l’anunci de la loetria. Qui sap què se’n deu haver fet del calvo aquell?. Hosti quin espant d’anunci. Si fins i tot el Raphael encara va en pessetes!! Què dèiem…? Ah, si…, doncs això, sort que diuen que tornen els Monty Python, que si no…

I mentre el 2013 se’ns va acomiadant, anem a veure el que tenim per aquest final d’any, que no è poc.

● TALLER D’INFORMÀTICA. Sota el nom de “Navega per internet amb seguretat”, el nostre expert particular en tecnologia David Jané, ens donarà alguns consells de com saber utilitzar aquesta magnífica eina. Així que ja ho sabeu, tots aquells que ja teniu godais en edat de remenar l’urdenador, i que no us fot gaire gràcia escoltar algunes de les notícies sobre les cybercoses que passen, o aquells que tot i que no hi enteneu massa, heu llegit una mica sobre el tema, us esperem el proper 15 de desembre a les deu del matí, a l’escola Lluís Castells de Riudaura. L’activitat que tindrà una durada aproximada de tres hores, è oberta a tothom. A més, no hem escollit aquesta data perquè sí. Aquest è el dia de La Marató de TV3. Per això, aprofitarem per passar la plata i fer el nostre modest donatiu. Recordem que aquest any la Marató va sobre les malalties neurodegeneratives. Per aquesta activitat no cal inscripció prèvia. Us hi esperem!!.

● TIÓ DE RIUDAURA. Aquest any farem cagar el tió el dissabte 21 de Desembre a les 5 de la tarda a la plaça del Gambeto. A més, com sempre, també hi haurà xiculata desfeta, i alguna altra suspresa. L’acte, que è obert a tothom, s’organitza juntament amb l’AMPA de l’escola Lluís Castells de Riudaura.

● QUINA. I si s’acosta Nadal, s’acosta la quina. Animeu-vos a participar-hi, ja que tal i com està el patí, segurament seran els únics lots de Nadal que veureu de tant a la vora. I qui sap…, amb una mica de sort… Per això us esperem a tots el dia de St. Esteve, a les cinc de la tarda, al Bar Pilar. Aquest acte s’organitza juntament amb l’AMPA de l’escola Lluís Castells de Riudaura.

IMPORTANT!!. ACTIVITAT PENDENT DE CONFIRMAR!!

I per aquest any, rè més. Desitgem que passeu unes molt bones Festes, i tant de bo que el 2014 confirmi les expectatives que li estan donant. De totes maneres, no us en refieu gaire, perquè ens sel•la que….

ACE Verregassos de Riudaura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free