CIRCULAR INFORMATIVA OCTUBRE DEL 13

Benvolguts socis:

– “A on tens la ma dreta, eh…, a on?”. O bé…, “Cuidadu, per aquí no, que vas en contradirecció, i te’n poden venir de cares!”. I aquell.., “pel mig no, pel mig nooo…, arracona’t a la dreta et dic!”. I com no…, “per la vorera a peu, i cuidadu a no donar cops de bicicleta a ningú”. Amb aquestes quatre normes bàsiques del nostres pares, i amb pugrames tant didàctics com “la segunda oportunidad”, vam aprendre a circular amb bicicleta els jovenassos que ja comencem a pelmudar. Qui’m va parir…, igual, igual, que ara. Et surten bicis per tot arreu. Per la vorera has d’anar en compte que no te n’atrupelli cap. Et creuen els passus de peatons, sense ser peatons, i sense mirar ben rè. I no només van en contra direcció, sinó que quan te’ls trobes de cares amb el cotxe, ni van ni arraconats, ni van rè. Ah, i a sobre, no els hi diguis rè, que encara tenen llenga. No si…, algun dia rai…

I mentre esperem que les bicis d’aquests “ciclistes”, es converteixin en autus, o amotus, anem a veure el que tenim per aquest mes:

● La Castanyada: Encara que pel temps que fa no ho sel•li, ja tenim la castanyada aquí. O sigui, que ja ho sabeu. El divendres 1 de Novembre ens trobarem a la vora del foc, o de l’aire acondicionat, qui sap, a 2/4 de cinc de la tarda, a on sempre, a la Plaça del Gambeto. Torrarem castanyes, berenarem una mica, i com no, també beurem…, una mica. Si ens voleu ajudar a ambientar la plaça, podeu portar carbasses de Tots Sants decorades de casa, tot i que també podreu decorar-la allà mateix. I com no, comptarem amb el ja tradicional Concurs de Panellets. Com a novetat, i quan comenci a fosquejar, hi haurà un concurs “d’escombres i vol rasant”. Amb premi pels que s’hagin guarnit millor per l’ocasió (amo i escombra), i per la que voli me lluny. I com sempre, el divendres al matí ens trobarem a 2/4 de 10 a la Plaça del Gambeto, per anar fins a La Plana a collir totes les castanyes que torrarem per la tarda (per si la collita no è gaire bona, en tindrem unes quantes de comprades), i gaudirem també d’un magnífic esmorzar que, prèviament, tothom s’haurà preparat a casa seva. Recordem que aquest activitat è oberta a tothom, i que es realitzarà juntament amb L’AMPA de l’Escola Lluís Castells de Riudaura. Volem animar també, a la gent de Riudaura, que posin llànties, carbasses o espelmes a les finestres i/o portes, i que tinguin alguns dolços per casa. Per aquestes dates, mai se sap. Sempre poden voltar ànimes d’antics difunts pels carrers, amb una mica de gana. Doncs això, no falteu a la Castanyada. Ens ho passarem de bé…!!

● 59883: Us presentem el número que, segurament, resultarà agraciat en el sorteig de la Grossa de Nadal. Vaaaa, que hem de venrre totes les butlletes que tenim. A més, t’imagines que l’any que ve, el sorteig de Nadal, ja no ho l’haguem de comprar a “Loterias y apuestas del estado”? Si ho venem tot, rés del premit s’hauria retornat a Madrit, i marxariem per la porta gran. Així faríem una bona despedida. I no en compris només un o dos, que llavors et sabrà greu veure com les teves amistats en tenen més que tu. Si ha de tocar que toqui bé!! Perque…, i si toca!!.

● Sondeig per anar al Zoo: Ja fa temps que volta una proposta d’anar a veure el parc de les fieres de Barcelona. Si hi ha un mínim de gent, mirarem de tirar-la endavant de cares al bon temps de l’any que ve. Tothom que hi estigui interessat que s’apunti a l’article corresponent a verregassos.com, o bé, que truqui a la Sra. Cristina Gallardo al 667367518. Més endavant parlaríem de dates i preus. El sondeig el tancarem a finals d’any.

I de moment rè més. I penseu que a finals de mes, les tres seran les dues!!

ACE Verregassos de Riudaura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free