CIRCULAR AGOST DEL 13

Benvolguts socis:

– Uuuuuff, quina calot que fot. Va nena, preparem els trastos que anirem a passar el dia cap a marina. Si, dona si.., Ja ho veuràs… Allà, ben relaxats a la plaja, hi estarem bé. Ho veus com t’ho deia, hem triat un bon lloc. Ara m’ajauré i faré un son a sota la sumbrilla. “COCO, COCO. AL RICO COCO DE LA HABANA…!!”. Qui’m va parir, ara que començava a agafar el son. Que no vui coco, ara jo. Jo podries anar a cridar a un altre lloc. Va, tornem-ho a provzzzzzz… “AY COO-CACOLA, CERVEZA, FANTA…!!.” Eh, eh…!! Qui’m va parir…, un altre?. Ja ni es podrà dormir en pau. Això abans no passavzzzzzzzzzz…. “MASAGE? MASAGE?”. Què cony vol ara el xino aquest dels pebrots?. Què nooo, què no vui rè. Qui’m va parir una altra vegada…!! Saps què? Anem nena, anem a fer un vol al passeig, que aquí, ni es pot dormir, ni es pot rè! Hosti quanta gent… Ep compte!! On vas animal? A patinar a casa teva!! Eiii…, cuidado nena amb el de la bicicleta!! Noiiiii, amb bici per la carrete… Ep, on va aquest ara enfilat allà dalt!!… Que no tens ulls a la cara tu, o què… Qui’m va parir…!! Saps què nena? Agafem els trastos i tirem per munt. Veus com ja t’ho deia jo?. Allà, a la Surita, si que n’ haguéssim estat de tranquils. I frescos…..

I mentre esperem que, mica en mica, les aglomeracions de l’Agost deixin pas a la tranquil•litat del Setembre, anem a veure el que tenim per aquest mes.

● AQUABRAVA: Tothom que vulgui baixar per tobogans d’aigua que estigui al cas!! El dissabte 31 d’Agost tenim previst anar a l’Aquabrava de Roses. Sortirem a 2/4 de 10 de la Petrocat. Aquest són els preus màxims (de totes maneres, estem pendents de poder combinar algunes ofertes, que els reduirien un xic). Més alts de 1’20 metres 28€. Mé baixos d’aquesta alçada i majors de 65 anys (mé coneguts com “els de l’imserso”) 17€. A més, els preus es reduirien en 3€ si entre tots aconseguim reunir més de 20 persones, i en 6€, si en somus mé de 40. Per dinar cadascú s’haurà d’espavilar, tenint en compte que no deixen entrar viandes de cap mena. Això sí, et deixen sortir del parc, i poder tornar a entrar. Per tant, si fa falta, ens podem anar a fotre els entrepans o els tapers a fora. Us podeu apuntar a l’activitat trucant al Sr. Ramon Font al 699775881, o bé, a l’article corresponent a verregassos.com (només socis). La data límit per fer-ho è el 28 d’Agost. Aquesta activitat è oberta a tothom.

● SOPAR FESTES DEL TURA: Ja ho sabeu no, que pel sopar de Verregassos de les Festes d’Aulot, toca Paella?. Tothom que en vulgui menjar, que s’apunti abans del 28 d’Agost a l’article corresponent a verregassos.com, o bé que truqui al Sr. Ramon Font al 699775881. Com en els darrers anys, aquesta activitat està inclosa dins del concurs de paelles que organitza la Penya Aoapix, que aquest any es celebrarà el diumenge 8 de Setembre, al Passeig de la Muralla. Les paelles es començaran a coure a partir de les 8, i el sopar es realitzarà pel voltants de les 10. Aquesta è una activitat oberta a tothom, i el preu serà el resultat de dividir el cost total de la paella. Pels Godais, com sempre, de gratis. Ah, i penseu a portar la camiseta de Verregassos.

● ÚLTIMA HORA, ÚLTIMA HORA, ÚLTIMA HORA: Eeeiiiiii…, Verregassos!! Ja ho sabeu que a la nit forta de les Festes del Tura (dissabte 7), i a la una de la matinada al firal, hi haurà l’actuació del gran DJ SERAMBU?. Què quèèè? Que quí è aquest? Doncs ni més ni menus que el VERREGÀS DE L’ANY, en Sergi!!. Doncs vaaaaa!! Ja ho sabeu. Ens trobem tots allà, amb la camiseta, donant-li suport, que segur que ja ens ho sabrà agrair d’una manera o altra.

I de moment, rè més. Esperant que acabeu de gaudir de l’istiu que queda…

ACE Verregassos de Riudaura.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free