CIRCULAR JULIOL DEL 13.

Benvolguts socis:

– El cas Barcenas. “Métudu 3”, la Camacho, i les escoltes de la Camarga. El merder de les ITV per un costat, el cas Pallereols per l’altre, la Puta i Ramoneta que no saben si van o venen, mentre en Millet s’ho goita tot cardant-se un fart de riure. A la infanta Cristina la desimputen del cas Noos perquè diuen que no estava al cas del que firmava, en canvi, els de les preferents, que tampoc ho estaven, no els hi perdonen rè de rè. I ara, a més, es veu que torna en Superman, però sense calçotets!!. Hosti, hosti, hosti…, sort que s’acosten les vacances, i podrem fer un bufet, perquè sinó… Gaudiu-les a poc, a poc, i desconnecteu, que d’aquí rè ja haurem passat les festes del Tura, la Castanyada, i fet i fotut…, Nadal. Quina mandra tot plegat. Què se n’hauran fet d’aquells llargs i calorosos istius. Aquells istius en els que miràvem el cotxe fantàstico, o la conquista del oeste, o el gran eroe americano. Aquells istius en que tot passava a poc a poc, i que no s’acabaven mai. Quins istius, eh!!

I mentre esperem si l’istiu es decideix i comença, anem a veure el que tenim per aquest mes.

● 15ª Festa Verregassa: Com dèiem, ja tenim l’istiu aquí. I quan arriba l’istiu, arriba la Festa Verregassa, la millor oportunitat per passar tot un dia junts fent activitats divertides i, com no, gaudint d’uns bons àpats. He dit àpats? Aquest any la Festa es celebrarà el dissabte dia 13 de Juliol al Roquer de Riudaura i necessitaríem que ens confirméssiu la vostra assistència abans del dissabte dia 6 per poder-ho cuinar tot de la millor manera possible. He dit cuinar? Així doncs ja sabeu, si us hi voleu apuntar, ho podeu fer a l’article corresponent a verregasos.com, o bé trucant al Sr. David Jané (610272875). A més, cal que especifiqueu si us quedareu a dinar, o no. I suposem que no cal dir-ho, però porteu roba còmuda, i per si de cas, una altra muda. Ep, per si de cas, eh!. Recordem que la Festa Verregassa è només per socis, i que de moment, encara è de gratis. Per cert, quinze Festes Verregasses… Aviat è dit, eh!!

I rè més. Esperem que tingueu un bon istiu, i unes millors vacacions. I als qui no…, doncs mira, com en Met…, na fent.

Salutacions

ACE Verregassos de Riudaura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free