Inscripcions Festa Verregassa 2013

Ja tenim l’estiu aquí. I quan arriba l’estiu arriba la Festa Verregassa, la millor oportunitat per passar tot un dia junts fent activitats divertides i, com no, gaudint d’uns bons àpats. He dit àpats?

Aquest any la Festa es celebrarà el dissabte dia 13 de Juliol al Roquer de Riudaura i necessitaríem que ens confirmessiu la vostra assistència abans del dissabte dia 6 per poder-ho cuinar tot de la millor manera possible. He dit cuinar?

Així doncs ja sabeu, apunteu-vos en aquest mateix espai i us esperem el dia 13 al Roquer per passar un dia per llepar-s’hi els dits.

Uneix-te a la conversa

23 comentaris

  1. L’Alonso, L’Anne Marie i jo ens apuntem. Els meus pares no participaran als jocs però jo si…i el meu equip guanyarà !!!!!! Ja,Ja,Ja.

  2. Doncs per primera en 15 anys ens perdem la festa verregassa. Passeu-vos-ho molt bé, i ja en ho explicareu!!

  3. Albert, Berta i Lluc. 2 verregassos i 1 godai. Ens quedem a dinar, participem als jocs i jo faré trampes.

  4. Hola, jo vindre amb els meus dos petits, i val a dir que han de aprendre el que hi donem a riudaura,je,je,je…

  5. L’Esteba i la Rosa Mª vindran segons es trobi l’Esteba de salut…..

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free