CIRCULAR INFORMATIVA JUNY DEL 13

Benvolguts socis:

– Mira…, que els de Barcelona, vaja, els “xaves” de tota la vida, per fer esport, es posin bambes, m’è ben igual, els quecs que fem servir a pagès, penquen més. Com tabé m’è ben igual que festegin amb les seves novies. Les nostres xicotes estan pla mé bones. I a l’hora de menjar…, mira que untar el pa amb “tomàquet”, podent-t’ho fer amb tomata. I si queden amb mi a les “nou i mitja”, ja poden arribar a l’hora que vulguin, que jo ho faré a dos quarts de deu, o fins hi tot, a dos i cinc. Ara…, que a casa meva, després de comentar-me una cosa de manera afirmativa, s’acabi la frase amb un “oi, papa…”, per aquí, no. Per aquí si que no hi passo, EH!!!!

I mentre esperem si aquest any arriba ja d’una vegada el bon temps, anem a veure el que tenim per aquest mes.

● EXCURSIÓ CAP ALS CINGLES DE TAVERTET: Igual com cada any, per aquestes dates, en Ramon Marguí ja ens té preparada la caminada. Així doncs, el 16 de Juny, anirem cap als Cingles de Tavertet, a veure què. Sortirem a les 9 matí del “Caprabo” de Les Preses. Com sempre, la matinal, que té un recorregut aproximat d’uns 6 Km., no è complicada, i per tant, apta per totes les edats. Cal que tothom es porti l’esmorzar. I per no trencar amb aquest bon costum que trobo que tenim, acabarem l’activitat al voltant d’una taula al returant “Coll de Condreu”. Per la mainadica gran hi haurà un menú amb: amanida catalana, paella, rostit a la jardinera, pa vi i aigua, postres i cafè. El preu rondarà els 16€. I per la maidica pitua el menú serà de: mucarrons, o canalons, o meló amb pernil, i de segon, llonganisseta, o escalopa, i gelat. El preu dels pitits serà d’11€. Aquesta è una activitat oberta a tothom. Penseu que els godais també s’hauran de pagar el dinar. Per apuntar-nos a l’activitat, cal trucar a la Sra. Eva Marguí (689 097 624), o bé utilitzar l’article corresponent a verregassos.com. Penseu a deixar-hi el vostre nom, i sobretot, especificar si us quedeu a dinar. La data límit è el Dijous 13 Juny.

● 15ª FESTA VERREGASSA: Tot i que sabem de bona ma que els organitzadors ja hi estan al damunt, encara no us podem dir rés de la Festa d’aquest any. Tant bon punt en sapiguem alguna cosa, us en mantindrem informats.

I de moment, ré més. Tot esperant que tingueu una bona entrada d’istiu.

Saltuacions,

ACE Verregassos de Riudaura.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free