CIRCULAR ABRIL DEL 13

Benvolguts socis:

– Cagu’m coi, veus…, ja somus passat Setmana Santa. I mentre per Salou veiem als guiris corrent mig conills, ben torrats, i saltant de balcó a balcó; des de, sobretot Sevilla, ens arribaven les imatges de les processons. Veeeeeerge…. Quanta gent, quanta fè, quant patiment. I aquells plors quan plou, i la confraria de torn, no pot sortir. Maaare de Déu!!. I jo, que sempre m’ha costa una mica entendre aquestes coses, i amb tot el respecte del mon, penso: “I tota aquesta gent que ho sent tant, després va a missa durant tota la resta de l’any?” “I Espanya, no diuen que és un estat laic?”. Per més que ho vegi, any rere any, aquestes coses no deixaran mai de sorprendre’m. Pa rè…, sort que ja tenim aquí el bon temps, i d’aquí a no gaire ens podrem mudar tots per anar a les camunions que ens hagin convidat. Així podrem veure tots aquells anyells de Déu, tant macus. Unes vestides de núvies petites, i els altres de marinerets. Esperem que el temps acompanyi, i que no plogui. Perquè sinó, sap un greu…

Doncs va, amb alegria, que ja ens anem acostant cap al segon semestre del 2013. Aquell que diuen que ha de ser l’hòstia. I mentre va arribant, mirem el que tenim.

● Matinal de primers auxilis: Professionals que treballen al Consorci de Transport Sanitari Regió Girona, ens van fer una proposta, i vam dir, mira veus…, pot estar bé. Doncs això, que el Dissabte 11 de Maig es farà una interessant xerrada sobre primers auxilis. L’activitat, que constarà d’una part teòrica i una altra de més pràctica, començarà a les 10 del matí, i te una durada aproximada de tres hores. Es realitzarà a l’escola, i és totalment gratuïta, i oberta a tothom. Només cal fer inscripció prèvia a verregassos.com, o bé trucant a la responsable de l’activitat la Sra. Yvonne Moya (628919987). Tenim fins el dimecres 8 de Maig pe fer-ho. I per si de cas, penseu a portar roba còmode.

● Visita als Castell de St. Ferran (activitat que es va suspendre l’any passat, i que enguany repesquem): Sabeu que el Castell de St. Ferran è el monument de mé grans dimensions de Catalunya, i la fortalesa més gran del S. XVIII amb baluards d’Auropa?. Us agradaria anar-lo a visitar. Si hi ha prou gent interessada, es té previst realitzar-hi una sortida pel dissabte 25 de Maig al matí. La visita que faríem seria “La Catedral de l’Aigua” de dues hores de durada. Consta d’un recorregut pel fosat amb un tot-terrenu, i per l’interior de les cisternes de la fortalesa amb zodiacs (si voleu donar-hi un cop d’ull podeu visitar la seva pàgina web (http://www.lesfortalesescatalanes.info/cat/castell-de-sant-ferran.html). Tot plegat tindria un cost de 15€ per persona, i l’edat mínima per realitzar-la è de tres anys. Si hi esteu interessats, us apunteu a l’article corresponent a verregassos.com, o bé, truqueu al Sr. Ramon Font (699 775 881). La data límit per fer-ho è el 3 de Maig. Si no hi ha suficient, l’activitat no es tirarà endavant. Acte obert a tothom. Més endavant us informarem de l’horari i del lloc de sortida

I de moment, rè més. Salutacions

ACE Verregassos de Riudaura.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free