CIRCULAR INFORMATIVA FEBRER DEL 13

Benvolguts socis:

– Doncs ja tenim la declaració de sobirania aprovada pel parlament. Xoc de trens? Vés tu a saber. Però ara que ho dius, em ve al cap quan, tampoc fa tant (què.., què farà…? Vuit o deu anys…? Va, posa-n’hi dotze…), a les mitges parts de les festes de poble, quan els del Lava, La Rodona, o els Clau de Cinc de torn, aprofitaven per anar a fer el riu, i la gent s’apilonava a la barra (acostumava a passar així). N’hi havia dos, que ja anaven una mica carregats, que es miraven malament, es fotien un parell d’empentes, i començaven a treure pit, mentre deien allò tant d’aquí, que diu: “què! Tu què, eh, tu què…, què mires!!”. I quan sel•lava que tot plegat s’acabaria com el rosari de l’Aurora…, pa rèèèèèèèèè passava. Aquell parell de musarons dient-se de ben parit per munt, i convidant-se a cerveses, ben torrats i abraçats fins a les tantes allà, a la barra. Tot i que no sempre anava així. Segurament algú de Riudaura encara se’n recorda d’aquell espetec d’hòsties que es va aixecar aquell any per la festa de St. Privat. Fins que no van arribar els mossos, i els de la benemérita, ja de clar, que no es van acabar les bufes. Doncs això, que haurem de veure que passa amb aquests trens que diuen.

I tot esperant si Riudaura es converteix en el nou Southfork Ranch de la Garrota, i ens hem de començar a canviar les boines i barretines per barrets com el d’en Jota Erra, que aquesta n’è una altra, anem a veure el que tenim per aquest mes:

● MES DE FEBRER, MES DE COBRAMENT DE QUOTES : Com cada any podeu fer efectiu el pagament de la quota (15€) al següent nº de compte corrent de “La Caixa” 2100 8179 66 2300023772 (oficina del Maria Reina). Penseu a posar el vostre nom a l’hora de fer l’ingrés. Per poder agilitar al màxim els cobraments, us demanem que no us excediu del temps límit (mes de Febrer), i així no us apuntarem a la llista negra. També us agrairíem que tot aquell que es vulgui donar de baixa, esperem que cap, ens ho comuniqui trucant a la Srta. Caro Carrillo (649589890); o bé al Sr. Albert Colomer (618455773). A més, si ens ho voleu pagar en persona, també podeu aprofitar el dia de la calçotada.

● 10ª CALÇOTADA POPULAR: Ja ho veieu. Aviat è dit, eh!. Amb aquest, deu anys fotent calçotades. Doncs va, som-hi. El Diumenge 17 de Març, vine a embrutir-te mentre ens atipem de calçots, entre glop i glop. Com sempre la farem a sota el Centre Cívic i començarà a les dues, però sereu benvinguts si veniu abans a donar-nos un cop de mà. A part dels calçots també hi haurà entreteniments, i llangonisseta. Us podeu apuntar trucant a la Srta. Caro Carrillo (649589890); o bé a verregassos.com. La data límit d’inscripció è el dia 10 de Març (places limitades). Aquests son el preus de l’activitat: Soci 8€; no soci adult 20€, i no soci d’entre 5 a 10 anys 8€ (venda de tiquets per als no socis al Bar Pilar, i a la fleca). Com sempre pels godais è de gratis. A més, si voleu optar a uns meravellosos premits, no dubteu a participar en el concurs de salses. QUEDAREU PARATS!!. I penseu a portar coberts, i sinó…, amb els dits.

● RIUDAURA JUNTS CONTRA EL FRACKING: Suposem que, a hores d’ara, tothom ja deu estar enterat de tota aquesta moguda del Fracking dels pebrots, no? Doncs bé, perquè no. Perquè les coses no es fan així. Perquè la gent no només ha d’estar informada de què es vol fer, i de com es vol fer, a casa seva, sinó que a més té el dret de decidir si es fa o no. Per això, no només animem a la plataforma Riudaura junts contra el Fracking, sinó que en la última reunió es va acordar recolzar aquesta plataforma en tot el que faci falta. Tothom que vulgui més informació, pot consultar la seva pàgina web http://www.riudaurajunts.cat/.

I de moment, rè més. Salutacions

ACE Verregassos de Riudaura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free