CIRCULAR DESEMBRE DEL 12

Benvolguts socis:

– I ja està, ja somus arribat al 26 N. I què, eh…? Doncs sí…, rè… Que ja ens les tornem a cardar entre nosaltres mateixos una altra vegada. Aquest cop els de dretes i els d’esquerres, sel•la que enlloc de començar a planificar el que la gent els hi ha encarregat, de moment, estiguin jugant a representar aquell acudit del gran Eugenio. Si home, “aquel” que diu que “va un tio al dentista, i quan ja té la boca ben oberta, arreplega al dentista pels pebrots i li diu, no nos vamos a hacer daño, verdad?” En fi, encara sort que mentre els de dretes i els d’esquerres se les carden per veure qui fa de pacient i qui de dentista, el ministre Wert, amb les seves declaracions i esborranys, ens va guiant el camí. Ara, que potser tampoc cal que ens hi emprenyem gaire. Si els Maies estan gota encertats, el mon s’ha d’acabar la setmana que ve no l’altre…

Però per si de cas no s’acaba, expliquem el que tenim pel queda d’any:

● Tió de Riudaura: Aquest any farem cagar el tió el Diumenge 16 de Desembre a les 5 de la tarda a la plaça del Gambeto. A més, com sempre, també hi haurà xiculata desfeta, i alguna altra suspresa. L’acte, que è obert a tothom, s’organitza juntament amb l’AMPA de l’escola Lluís Castell de Riudaura.

● Quina: I si s’acosta Nadal, s’acosta la quina. Animeu-vos a participar-hi, ja que tal i com està el patí, segurament seran els únics lots de Nadal que veureu de tant a la vora. I qui si sap…, amb una mica de sort… Per això us esperem a tots el dia de St. Esteve, a les cinc de la tarda, al Bar Pilar. Aquest acte s’organitza juntament amb l’AMPA de l’escola Lluís Castells de Riudaura.

● Assemblea General Ordinària: Arriba l’hora de passar comptes, i fer balanç. Qui vulgui venir a comprovar com la Junta de Verregassos fa estar quiets allà on són els números, i no els desvia a cap butxaca, l’esperem el 13 de Gener, a les cinc de la tarda, al Bar Pilar. A més, abans de l’Assemblea, a 2/4 de cinc, farem la reunió equivalent al mes de Desembre. Per tant, i pel que fa al tema reunions mensuals, aquest Desembre, tanquem per vacances.

I rè més. Per si els Maies tenen raó, ens acomiadem de tots vosaltres. I per si no, que creiem que més aviat serà això últim, us desitgem a tots unes bones Festes, i esperem que el 2013, tot i les prediccions, no us sigui tant desfavorable.

Fins l’any que vé.

ACE Verregassos de Riudaura.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free