CIRCULAR OCTUBRE DEL 12

Benvolguts socis:

– (Si el següent no es llegeix amb aquella cantarella, no val, eh!) Va? Uuun, dos iii….., “España es un magnífico país que limita al Norte con el mar Cantábrico y los montes Pirineos que la separan de Francia; al Este con el mar Mediterraneo, al Sur con este mismo mar; y al Oeste con Portugal y el Océano Atlantico…”. Ja ho veieu, ens haurem d’anar posant les piles, si el ministre Wert compleix amb l’amenaça de voler “españolizar” als estudiants catalans, i hem d’ajudar als nostres fills o nets a fer els deures. Ara, que ben mirat, també estaven espanyolitzats alguns del mestres que vam tenir tant nosaltres, com els mestres dels nostres fills a l’EGB, i ja ho veieu, les escoles catalanes segueixen, segons diu, sent una fàbrica d’independentistes. È ben bé que…, no sé si hi ha gent que va sempre amb el pas canviat, o és que ho carda expressament. Que no les tinguin més a prop del que es pensen aquestes fàbriques que diuen…

I bé, tot esperant el temps de les castanyes (ara vés a saber de quin tipus), anem a veure el que tenim per aquest mes.

● La Castanyada: Aquest any sí que fa temps de tardor! Doncs va, ja acabem de tenir La Castanyada aquí. O sigui, que ja ho sabeu. Qui vulgui venir a menjar castanyes a la vora del foc, que es vagi guardant el Dissabte 10 de Novembre a les cinc de la tarda, a on sempre, a la Plaça del Gambeto. Torrarem castanyes, berenarem una mica, i com no, també beurem…, una mica. Si ens voleu ajudar a ambientar la plaça, podeu portar una carbassa de Tots Sants decorada de casa, tot i que també podreu decorar-la allà mateix. I com no, comptarem amb el ja tradicional Concurs de Panellets. Com sempre, el Dissabte al matí ens trobarem a 2/4 de 10 a la Plaça del Gambeto, per anar fins a La Plana a collir totes les castanyes que torrarem per la tarda (per si la collita no è gaire bona, en tindrem unes quantes de comprades), i gaudirem també d’un magnífic esmorzar que, prèviament, tothom s’haurà preparat a casa seva. Recordem que aquest activitat è oberta a tothom, i que es realitzarà juntament amb L’AMPA de l’Escola Lluís Castells de Riudaura. No hi falteu, ens ho passarem de bé…

● 14993: Arribes a la plaça del Gambeto i hi trobes molta gent. No saps què passa, però veus a tothom molt content. El cava corre rompeculs avall, i totes les cadenes de tela fent entrevistes a tot cristu. Segueixes sense saber què passa, però a tu també et venen ganes de saltar i cantar, com tothom. Veus a la gent que porta com uns papers a les mans. Si, si, com unes butlletes amb un número imprès. El 14993. De cop, hi caus. “Hòstia, és el número de Verregasos, i aquest any no he pensat en comprar-lo”, penses. Se’t passa la tonteria de cop, just en el moment en el que tens al davant una càmera de Tele 5, i la seva presentadora et pregunta allò del… “y usted, cuantos lleva?”. Tota Espanya ha pogut veure la teva cara de pallús!! Ti-ti-ti-tiiiiit, ti-ti-ti-tiiiiit….. Toca el despertador, només era un coi de somni, però….. Ja tens números de verregassos? Espavila, que ja no ens en queden gaires, i aquest any toca, toca segur. Si vols evitar la cara de pallús, ja ho saps.

I de moment, rè més. Penseu a canviar l’hora l’últim cap de setmana de mes!!

ACE Verregassos de Riudaura.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free