CIRCULAR INFORMATIVA AGOST DEL 12

Benvolguts socis:

– Tintos de verano, polos, pitrams per aquí i cuixams per allà, focs, una onada de calor com mai s’ha viscut en les quatre últimes dècades (igual, igual com la de l’any passat o l’altre)… Infumables partits de pretemporada, migdiades, piscines, escaldufades, mosquits, guiris amb xincletes i mitjons (i a vegades, algun de no tant guiri) … Pa ré, que ja somus ben bé, com cada any, al pic de l’istiu. Però cada quatre anys, hi ha un istiu una mica diferent. Cada quatre anys, hi ha un istiu amb Olimpíades. Aquest any ha sigut Londres. Però, voleu que us digui…, com les que vam fer aquí…, ré. Aquella inauguració, aquell Estadi Olímpic. La nostra Montserrat Caballer amb el gran Freddy Mercury, i tots els voluntaris amb aquell esperit. En Cobi, els “Manolos” amb el seu “Amics per sempre”… Quants records. I sel•la que va ser ahir, eh? Perquè quan deu fer de tot això…, vuit o nou anys..? Va, posa-n’hi dotze. Què dieu? Viiiiiint? Fotuts musarons, què coi ha de fer vint anys. Si fa vint anys encara duia cabeis. Va home va! I

I com que tot passa tant de ràpid, anem a explicar el que tenim per aquest mes, fos cas que no hi fóssim a temps.

SOPAR FESTES DEL TURA: Ja ho sabeu no, que pel sopar de Verregassos de les Festes d’Aulot, toca Paella?. Tothom que en vulgui menjar, que s’apunti abans del 28 d’Agost a l’article corresponent a verregassos.com, o bé que truqui al Sr. Salvador Casalprim (Birosta) al 618106396. Com en els darrers anys, aquesta activitat està inclosa dins del concurs de paelles que organitza la Penya Aoapix, que aquest any es celebrarà el Dilluns 10 de Setembre, al Passeig de la Muralla. Les paelles es començaran a coure a partir de les 8, i el sopar es realitzarà pel voltants de les 10. Aquesta è una activitat oberta a tothom, i el preu serà el resultat de dividir el cost total de la paella. Pels Godais, com sempre, de gratis. Ah, i penseu a portar la camiseta de Verregassos.

LOTERIA DE NADAL: Si, ja sabem que cada any diem el mateix, però es que aquest toca segur. A més, no ho fem per l’Associació, ho fem per que en volem fer rics. Et vols fer ric amb nosaltres? No ho dubtis, truca al Sr. David Llongarriu (657970125) abans de que s’hagin acabat. 14993, aquest è el número que tocarà a la grossa d’enguany, i vés per on, el tenim nosaltres. Ja ho saps, si et vols fer ric, i vols que els teus també se’n facin, compra i ven. 14993, aquest any si que si, AQUEST ANY TOCA!!

I de moment, ré més. Que tingueu tots un bon mes d’Agost

ACE VERREGASSOS DE RIUDAURA.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free