CIRCULAR JULIOL 2012

Benvolguts socis:

– Ja ho podeu veure. Els que tant criticaven el toqui-toqui del Barça, ara diuen que “La Roja” fa un fatbol exquisit. Els qui intentaven justificar en Pepe dient que è un jugador contundent, que només a vegades, s’hi fa una mica massa, l’altre dia li deien de tot i més. Alguns dels qui agafen els colors del Barça per defensar Catalunya, ara saltant i cantant el “Yo soy Español, español…”. En Cristianu Runaldu va passar de ser el millor jugador del mon per uns, a ser un provocador xulupicines, pel mateixos (els altres ja ho sabíem). I Itàlia deixant fora de l’Euru a, ni més ni menus, que Alemanya…. ENS ESTEM TORNAT TOT BOITS, O QUÈÈÈÈ? Nooooooo!! Només è fatbol. Tranquils que tot segueix igual, igual, i que la “prima de risc” encara està enfilada allà dalt. Ara, que tal i com diu en Forges…, mentre l’Iniesta sigui titular…

I tot esperant realitzar el nostre veritable esport preferit, fer la migdiada d’istitiu amb la remor del Tour de fons, anem a explicar el que tenim per aquest mes.

● 14ª Festa Verregassa: Tal i com ja us vam notificar en l’última circular, el 14 de Juliol farem la nostra festa anual. Aquest any, la cel•lebrarem al “Mas Vedella”, a Puigpardines. No patiu, fàcil de trobar. Segons els organitzadors, “anant cap a Puigpardines, el 1er trencant a l’esquerre”. I tot el que sabem è que hi hem d’anar a les 10 del matí (retallem l’esmorzar, per tant, esmorzats de casa), i que hi haurà dinar més berenar/sopar (no confongueu berenar/sopar, per berenar i sopar, eh!). Del que passi pel mig, ja ens informaran allà mateix. No badeu que la data límit per apuntar-nos-hi è el 10 de Juliol. Podem fer-ho a l’article corresponent a verregassos.com, o bé trucant a la Sra. Laura Rodeja (618050479); o bé a la Srta. Caro Carillo (649589890). Cal especificar si ens quedem a dinar; berenar/sopar; o a totes dues coses. També ens han dit que, per si de cas, portem alguna cosa de roba per poder-nos canviar, tot i que en aquest sentit, tampoc hem de partir gaire. Recordeu que la Festa è només per socis, i que, de moment, encara è de gratis. QUE DURI!!.

I ré més. Que gaudiu tots d’unes merescudes vacances, i qui no, doncs mira…, com en Met…, na fent.

ACE Verregassos de Riudaura.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free