CIRCULAR JUNY 2012

Benvolguts socis:

– Mé pressió fiscal, menus infrastructures, aquí peatges i allà no, més inspeccions d’hisenda que en altres llocs, copagament sanitari… Ens volen cardar l’Euruvegas, volen el corredor central, no ens arreglen els trencs de cercanies, ens tenen envídia i tabé volen unes Olimpíades…, per no parlar dels robus en el fatbol. I nosaltres aquí, amb el cap ben alt, i aguantant, aguantant, aguantant…, i pensant “algun dia rai”….. Aaaii quan arribi aquest dia…. Però és que ara, va en Pep i marxa. Com ho farem sense en Pep!. I ara què, eh? I ARA QUÈÈÈÈÈ??

I tot esperant veure si en Tito (però en Vilanova eh, no el de Verano Azul) té el que s’ha de tenir, o carda la perla, us informem del que tenim per aquest mes.

● 23 DE JUNY: S’acosta l’istiu, i com sempre, ens farà gràcia donar-li la benvinguda. Així que tornem a organitzar el SOPAR/REVETLLA DE ST. JOAN.. Per tant, per aquesta data, estem preparant: sopar, i una mica de ballaruga. El menú constarà: d’amanida amb embotit; fideuà; café, coca i cava. Tindrà un preu de: socis 12€, no socis 15€, no socis mainada 10€, pels godais, com sempre, de gratis. Per apuntar-nos, cal trucar abans del 20 de Juny al responsable de l’activitat el Sr. Ramon Font (699775881). També ho podem fer utilitzant verregassos.com. Els no socis, podran comprar els tiquets a la fleca. L’acte el realitzarem a sota el Centre Cívic, i començarà a 2/4 de 10 del vespre.

● VISITA AL CASTELL DE ST. FERRAN: Una vegada acabat el sondeig hi ha suficient gent interessada com per tirar endavant l’activitat, però ens trobem que, entre una cosa i l’altra, i les vacances pel mig, no ens queden dates disponibles. Per tant, es va decidir deixar la visita per Setembre / Octubre. A tots els que us vàreu apuntar al sondeig, i a tothom que li pugui interssar, us mantindrem informats en les properes circulars.

Verregassos, podeu començar a marcar en vermell a l’agenda el DISSABTE 14 DE JULIOL. Aquest dia farem la nostra FESTA VERREGASSA. I qui sap, si ens toquen alguns d’aquest mils de milions que diuen que ens ha de donar Auropa, potser la podrem fer ben grossa. Però de moment, com que no en sabem ré més, haurem d’esperar a veure què ens diuen els organitzadors. I això, no serà fins la propera circular.

I de moment ré més. Tot esperant que tingueu una bona entrada d’istiu

ACE Verregassos de Riudaura.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free