CICULAR MAIG 2012

Benvolguts socis:

– Quants anys hi van ser les esquerres a Madrit, set…, vuit? I a Catalunya, amb el tripartit…, si fa no fa, no? Va costar, però al final el poble va decidir que no anàvem pa bé, i no fa massa que ho vam encarar, tot plegat, cap a la dreta. Així aniríem al pas de l’Unió Auropea. Doncs ara resulta que no, resulta que, van el Francesos, i comencen a tombar cap a l’esquerre. No sé…, hi entenc pa ré. Però…, voleu dir que per aquí no hi ha algú que va amb el pas canviat. O pot ser si serà veritat allò tant nostre de “vos que et digui la veritat…, ni uns, ni altres”. En fi…, sort que ja arriba el bon temps, i els de Can “Corte Inglés” ens ho tornen a amenitzar amb el gran Georgie Dann. “El veranito, el veranito…” Si, ja ho sé, ja, que aquest any è la de Carnaval. Però voleu que us digui la veritat…, m’agradava pla més la de l’any passat. Ara compte tu…

I mentre a ritme de l’amic Georgie ens anem acostant a l’estiu, potser que mirem el que tenim per aquest mes, no?

● Festa del Roser: Com ja us vam notificar en la passada circular, aquest any verregassos col•laborarà amb la comissió de festes en un parell d’actes. Son aquests.

Teatre infantil: El Dissabte 26 d’Abril, a 2/4 de dues (just abans del dinar de la Festa), i darrere del Centre Cívic, es realitzarà, i en primícia, la presentació de l’obra “El misteri dels mitjons desaparellats”. Aquesta obra è el resultat de tot un any d’esforç i dedicació, dels mé piti pitits de l’Associació, i de la seva directora Irina. No us ho perdeu, segur que valdrà molt la pena.

3era pujada Cronometrada al Rompeculs: Ni Aironmans, ni trailkuolquers, ni rè. Tens el que s’ha de tenir? Vols saber què es sent quan ets l’heroi local?. No ho dubtis, t’esperem el Dissabte 26 d’Abril a les 6 de la tarda a la Plaça del Gambeto. Però recorda…, només si tens el que s’ha de tenir. 11’87 segons et separen de la glòria.

● Visita als Castell de St. Ferran: Sabeu que el Castell de St. Ferran è el monument de mé grans dimensions de Catalunya, i la fortalesa més gran del S. XVIII amb baluards d’Auropa?. Us agradaria anar-lo a visitar. Si hi ha prou gent interessada, es té previst realitzar-hi una sortida pel més de Juny. La visita que faríem seria “La Catedral de l’Aigua” de dues hores de durada. Consta d’un recorregut pel fosat amb un tot-terrenu, i per l’interior de les cisternes de la fortalesa amb zodiacs (si voleu donar-hi un cop d’ull podeu visitar la seva pàgina web (http://www.lesfortalesescatalanes.info/cat/castell-de-sant-ferran.html). Tot plegat tindria un cost de 15€ per persona, i l’edat mínima per realitzar-la è de tres anys. De moment, farem un sondeig. Si hi esteu interessats, us apunteu a l’article corresponent a verregassos.com, o bé, truqueu al Sr. Ramon Font (699 775 881). La data límit per fer-ho è el 25 de Maig. Si no hi ha suficient, l’activitat no es tirarà endavant.

I de moment, ré més. Que passeu una bona Festa del Roser

ACE Veregassos de Riudaura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free