Circular Abril del 12

Benvolguts socis:

– De les primes de risc, les retallades, la crisi i la mare que ho va parir tot plegat…, mira…, no escoltes la radio, no compres diaris, ni mires les nutícies per la tela, i sel•la que no n’hi hagi per tant (ara, llàstima que només ho sel•li). De peus disparats, escàndols amb implicació de la casa reial, elefants morts (encara que sel•la que aquesta vegada no anaven torrats. Els elefants, vull dir. Els altres…, no ho sabem), dius…, algun dia rai… De la plantació de marihuana penses…, malu, malu…, però Rasquera queda lluny. Ara, això si que no. Una bar d’ambient lliberal a………. Aulot!!! Veeeeerge!!. Esperem que quan per Aulot es canti allò de “…nostra Senyora del Tura, empareu els Olotins”, la Verge sel’s escolti, i els hi faci cas. Mare de Déu, on anirem a parar!!!

Però bé, tot esperant a veure quan quedem per anar-hi a fer el toc (ep, però només per xafardejar-hi una mica, eeeh!), anem a repassar les properes activitats que tenim.

● EXCURSIÓ PEL CAMÍ DE RONDA, I CAP NORFEU: Igual com cada any, per aquestes dates, en Ramon Marguí ja ens té preparada la caminada. Així doncs, el 6 de Maig, anirem cap a marina per fer un tros del camí de ronda, visitant Cap Norfeu. Sortirem cap a ¾ de 9 de la “Petrocat”, (al Paligunu Plà de Baix). Com sempre, la matinal, que té un recorregut aproximat d’uns 6 Km., no è complicada, i per tant, apta per totes les edats. El recorregut el farem tot xano-xano, per tal de poder gaudir de les seves magnífiques vistes. Cal que tothom es porti l’esmorzar. I per no trencar amb aquest bon costum que trobo que tenim, acabarem l’activitat al voltant d’una taula a l’hotel “Coral Platja” de Roses. L’àpat constarà d’un bufet lliure (no es poden portar tapers, eh!!. Que ja ens coneixem), i ens costarà 15€ la mainadica gran, i 7’50€ la mainadica petita. Aquesta è una activitat oberta a tothom. Penseu que els godais també s’hauran de pagar el dinar. Per apuntar-nos a l’activitat, cal trucar a la Sra. Eva Marguí (689 097 624), o bé utilitzar l’article corresponent a verregassos.com. Penseu a deixar-hi el vostre nom, i sobretot, especificar si us quedeu a dinar. La data límit è el Dimecres 2 de Maig.

● FESTA DEL ROSER: Tot i que ja us ho acabarem d’explicar més endavant, de moment, us podem avançar que, per la Festa del Roser d’aquest any, Verregassos col•laborarà en dues activitats. En la representació de l’obra infantil, resultat del taller de teatre que els mé pitits, han anat realitzant durant aquest any, i en una nova edició de la famosa Pujada al Rompeculs. Però això ja serà, com hem dit, en la propera circular.

Fins llavors, salutacions cordials

ACE Verregassos de Riudaura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free