Benvolguts socis:

– Coi de retallades. Ara, això si. Retallen en salut, i els professionals de la salut pujant-se per les parets dels hospitals. Retallen en educació, i els professionals d’educació en peu de guerra. Ara, es veu que les retallades han arribat a la classe política i als alts càrrecs. I?…………. Sou vist cap polític, o alt càrrec, queixar-se d’aquestes retallades?… Eh que no! Ara, conta tu el greu que els hi deu saber… Retallaran pas els complements per dietes i desplaçaments que cobren ses senyories, no. Algun dia rai….

I entre retallada i retallada, nosaltres aquí, aguantant el tipus i preparant coses. A veure què us sel•len:

● La Castanyada: Si, si, La Castanyada!!. Tot i que sel•li que estiguem a mig Juliol, ja acabem de tenir La Castanyada aquí. O sigui, que ja ho sabeu. Qui vulgui venir a menjar castanyes a la vora del foc, que es vagi guardant el Diumenge 30 d’Octubre a les cinc de la tarda, a on sempre, a la Plaça del Gambeto. Torrarem castanyes, berenarem una mica, i com no, també beurem…, una mica. Si ens voleu ajudar a ambientar la plaça, podeu portar una carbassa de Tots Sants decorada de casa, tot i que també podreu decorar-la allà mateix. I com no, comptarem amb el ja tradicional Concurs de Panellets. Com sempre, el Diumenge al matí ens trobarem a 2/4 de 10 a la Plaça del Gambeto, per anar fins a La Plana a collir totes les castanyes que torrarem per la tarda (per si la collita no è gaire bona, en tindrem unes quantes de comprades), i gaudirem també d’un magnífic esmorzar que, prèviament, tothom s’haurà preparat a casa seva. Recordem que aquest activitat è oberta a tothom. No hi falteu, ens ho passarem de bé…

● Loteria de Nadal: Veintiseismilnovecieeeentooooooosdieciseeeiis. Tres millooooneeeees de Eeeeeuroos. Això, això és el que passarà el proper 22 de Desembre. 26916!. Què? Que encara no el tens? Doncs si no vols seguir retallant, espavila’t, que ja casi no ens en queden. A veure si seràs l’únic que no sortiràs brindant amb cava en tots els teladiaris que es facin aquell dia.

I de moment, ré més. Penseu a canviar l’hora l’últim cap de setmana de mes!!

ACE Verregassos de Riudaura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free