CIRCULAR JULIOL 2011

Benvolguts socis:

El noi d’Olot el tenim de vacances, així que ens ha tocat a nosaltres fer-vos cinc cèntims de les activitats que es preveuen properament. De ben segur que no ens enrotllarem tant com ell, perquè si una cosa té, és que s’explica la mar de bé. Per això, deixem-nos de romanços i anem al gra.

Què s’està coent:

· 16 de juliol: Com ja s’ha anunciat, toca la Festa Verregassa 12+1 (per allò de la mala sort). Ens trobarem per esmorzar a 2/4 de 10 al Centre Cívic i seguidament l’haurem de fer baixar, l’esmorzar, no el Centre Cívic.

Cap a les 2 dinarem amanida i un arròs “mar i monti”, gelatto fresco, cafè i gotes. Tot seguit i sense perdre temps en migdiades continuarem fent jocs fins una estona abans de sopar que us deixarem que aneu a casa a empolainar-vos qui bonament ho cregui convenient. Per sopar tindrem un xef vingut de l’Argentina que ens farà un xai a la brasa, ens el menjarem amb pa amb tomàquet i allioli ben fort, ho regarem amb vi negre, quatre gotes de cava i una mica de postres. Evidentment i no cal dir-ho també cafè, copa i puro.

Heu de dur roba que es pugui embrutir, banyador, tovallola, “xanclets” i moltes ganes de passar-ho bé.

Us heu d’apuntar a l’article anterior FESTA DELS VERREGASSOS 2011. INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS abans de diumenge 10 de juliol o trucar l’Eva al 616.71.19.08 dient si sereu a esmorzar, dinar i sopar. Si hi ha mainada o algú que no pugui menjar alguna cosa del que us hem explicat només ho heu de dir i mirarem de solucionar-ho.

Recordeu que la festa és gratuïta i exclusiva pels socis.

· En Llonga ens ha explicat que té un super contacte per fer de la mainada uns artistes del “tiatru” i ens jubilin abans dels 80 anys. Ens caldria saber si estaríeu interessats en que els vostres nanos un o dos cops al mes fessin un taller de teatre. Així podríem concretar preus, horaris, edats, etc. amb la persona que ho faria. Podeu posar la vostra opinió a l’article SONDEIG  TEATRE.

· En Betus ens proposa de nou fer un bateig de submarinisme o la confirmació pels qui ja hi van anar l’altre vegada. Aquest cop però a Llafranc i des d’un vaixell, enlloc de la platja. L’activitat es faria un dissabte a la tarda a partir de les 4 i és per a majors de 10 anys. També ens hauríeu de dir qui hi estaria interessat doncs depenent de la gent valdria entre 45 i 55 €, ho podeu fer a SONDEIG SUBMARINISME.

 Si ja esteu de vacances i no podeu venir a la festa, gaudiu-ne intensament. Pels que ens hi veurem, ja ens desitjarem tota la felicitat el dia 16 i ens farem petons i abraçades. Pels que ja les hagin fet “se siente” i els que en fan tot l’any, millor per ells.

A reveure,

ACE VERREGASSOS DE RIUDAURA

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free