CIRCULAR JUNY 2011

Benvolguts socis:

– Fa temps que hem fet el canvi d’asmari, els d’Estrella ja han tornat, una altra vegada, de fer l’anunci a Cadaqués, i en Georgie Dann, gràcies als de Ca’n Corte Inglés, amenaça sense pietat les nostres orelles, amb una versió encara mé maca del “Xiringuitu”. Pa rè, que ja tenim un altre istiu aquí. Per als qui ja ho tingueu tot a punt, perfecte. Però…, i els que encara esteu en plena operació bikini, què, eh? Una pregunta: Amb que us dutxeu…, amb xampú? Que no sabeu que el xampú dóna cos i volum? Si voleu anar per feina, feu-me cas i renteu-vos amb Mistol. Així podrem comprovar si è veritat allò de que dissol el greix, fins i tot el mé difícil. Doncs vaaaaa, no badeu, que l’istiu no espera a ningú!!. El veranito, el veranito…..

I entre ensabonada i ensabonada, a veure que us sel•la el que preparem:

● 23 de Juny: Com dèiem abans, ja acabem de tenir l’istiu aquí, i com sempre, ens farà gràcia donar-li la benvinguda. Així que tornem a organitzar el SOPAR/REVETLLA DE ST. JOAN. Per tant, per aquesta data, estem preparant: sopar, i una mica de ballaruga. El menú constarà: d’amanida amb pa amb tomata i embotit; grill-xai, cansalada, llangonisseta amb tré o quatre trumfes, o fesols; postres, café, i gotes. Tindrà un preu de: socis 12€, no socis 17€, no socis mainada 10€, pels godais, com sempre, de gratis. També, i com no, hi haurà coca i cava. Per apuntar-nos, cal trucar abans del 19 de Juny al responsable de l’activitat el Sr. Ramon Font (699775881). També ho podem fer utilitzant verregassos.com. Els no socis, podran comprar els tiquets a la fleca. L’acte el realitzarem a sota el Centre Cívic, i començarà a 2/4 de 10 del vespre.

I ja es comença a coure la FESTA VERREGASSA d’enguany. De moment, tot el que us podem dir, è que us aneu guardant a l’agenda el Dissabte 16 de Juliol. Seguirem informant.

Per últim, dir-vos que, com que la reunió del mes de Juny coincideix amb la festivitat de St. Joan, la deixarem pel Divendres següent, que serà 2 de Juliol.

I de moment, rè més. Esperant tingueu una bona entrada d’istiu.

ACE Verregassos de Riudaura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free