CIRCULAR MAIG

Benvolguts socis:

– Quan fa que estem en crisi, trÈ o quatre anys? Tot i aquest temps, encara hi ha notícies que no deixen de suspendre’ns. Es veu que entre tots els que vivim a Espanya (vulguem o no, ens hi segueixen comptant), llencem a les escombraries, en un any, l’equivalent a 11 milions d’eurus en menjar. I això que, tampoc fa massa, a casa no paraven d’escoltar allò tant carregós però efectiu de: “què hi fa el llum de l’habitació encés si no hi ha ningú?”; o aquell “tanqueu la porta que se’n va tota l’escaufó a fora”; o tabé “no t’aixecaràs de taula fins que no deixis el plat com una patena”; i el clàssic “què hi fa la tela encesa si no se l’està guaitant ningú?”. I nosaltres allà, vestits amb uns tejanus que ens havíem heretat d’algun germà me gran, amb les genolleres cosides, i un parell o tres de secs al capdavall, fruit de les estirades del creixent. Mare de Déu, ben igual que ara.

I mentre la crisi va fent, nosaltres anirem d’excursió, a veure que us sel•la:

● EXCURSIÓ A LES BAUMES DEL TEIXIDOR: Igual com cada any, per aquestes dates, en Ramon Marguí ja ens té preparada la caminada. Així doncs, el 29 de Maig, anirem una altra vegada cap a Llaers de Vallfogona, però aquesta vegada visitarem Les Baumes del Teixidor. Sortirem cap a ¾ de 9 de la “Petrocat”, (al Paligunu Plà de Baix). Com sempre, la matinal no è complicada, i per tant, apta per totes les edats. I per no trencar amb aquest bon costum que trobo que tenim, acabarem l’activitat al voltant d’una taula, al restaurant La Serra de Llaers. Aquest serà el menú: Pica-pica de primer, i graellada de segon, amb postres i cafès (licors a part), que ens costarà entre 16 i 18€. També hi ha la possibilitat del menú infantil: Mucarrons, amb una mica de tai i gelat, per 8 o 9€. Aquesta è una activitat oberta a tothom, i com a novetat important, dir que els godais també hauran de pagar-se el dinar. Per apuntar-nos a l’activitat, cal trucar a la Srta. Eva Marguí (689 097 624), o bé utilitzar l’article corresponent a verregassos.com. Penseu a deixar-hi el vostre nom, i sobretot, especificar si us quedeu a dinar. La data límit és el Dilluns 23 de Maig.

I de moment, ré més. Salutacions cordials

ACE Verregassos de Riudaura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free