CIRCULAR FEBRER DE L’11

Benvolguts socis:

– Fa dotze anys, els uns érem me prims i menys calbus, però això si, igual de trempats; i les altres eren…, guapes, guapes…, com sempre. Reunions al Centre Cívic, molta trempera, i pocs camacurts. En fa vuit, Junta nova, Ajuntament nou i Centre Cívic tancat (almenys, fins que es solucionessin unes mancances que es veu que hi havia). Comencem a godaiar. En fa quatre, i il•lusionats pel desè aniversari, es renova la Junta, i fem els deu anys enmig del segon diluvi universal. I ara que ja en portem dotze, ens alegrem de comunicar-vos que, gràcies a la nova Junta, tenim Verregassos, com a mínim, per quatre anys més. Ara, és cosa nostra, de tots, assistir a les reunions, proposar, decidir i opinar, en definitiva, gaudir de Verregassos. Tindrem nova Junta, però no cal oblidar que Verregassos el fem entre tots. Ali pitits, a pels setze!!

I si tenim Junta nova , vol dir que també tenim activitats a fer. A veure què us sel•len.

● Habemus PresientA: I nova Junta, que va sortir en la darrera Assemblea. Vet aquí els seus components. Presidenta: Carolina Carrillo; Vice-presidenta: Montserrat Ventura; Tresorer: Albert Colomer; Secretaria: Cristina Gallardo; Vocals: Eva Marguí, Paco Fernández, David Llongarriu, Ramon Font. Des d’aquí els desitgem un mandat ple de bons moments, i agraïm a la Junta sortint, la bona feina durant aquests vuit darrers anys.

● Mes de Febrer, mes de cobrament de quotes: Com cada any podeu fer efectiu el pagament de la quota (15€) al següent nº de compte corrent de “La Caixa” 2100 8179 66 2300023772 (oficina del Pla de Dalt). Penseu a posar el vostre nom a l’hora de fer l’ingrés. Per poder agilitar al màxim els cobraments, us demanem que no us excediu del temps límit (mes de Febrer), i així no us apuntarem a la llista negra. També us agrairíem que tot aquell que es vulgui donar de baixa, esperem que cap, ens ho comuniqui trucant a la Srta. Caro Carrillo (649589890); o bé al Sr. Ramon Font (699775881).

● Matança: Va, que ja tenim el porc ben gras, i el matador a punt. È hora de matar-lo i rendir-li el merescut homenatge al voltant de la taula. Així doncs, el 26 de Febrer a les 8 del matí, començarem a preparar l’esmorzar que ens menjarem cap a les nou. I després de remenar, trinxar i embotir a l’apreciat difunt, pels volts de les dues, dinarem. Qui vulgui venir, ha de trucar al Sr. David LLongarriu (657970125), o bé apuntar-se a l’article corresponent a veregassos.com, abans del 23 de Febrer. El lloc serà el mateix de l’any passat (sota el Centre Cívic), i el preu de l’activitat de 12€ (de gratis pels godais). Recordem que aquesta è una activitat, NOMÉS PER SOCIS, i que tothom s’ha de portar els coberts. Per qui vulgui donar l’últim adéu al futur difunt, dir que el matarem el Divendres 25, cap a quarts de cinc de la tarda, al Mas Cursach.

● 8ª calçotada popular: Qui el dia 13 de Març vulgui menjar calçots, que tingui el pitet a punt, perquè ja tenim aquí la vuitena edició de la nostra Gran Calçotada Popular. Com sempre la farem a sota el Centre Cívic i començarà a les dues, però sereu benvinguts si veniu abans a donar-nos un cop de mà. A part dels calçots també hi haurà tai a la brasa. Cal que tothom es porti els coberts. Us podeu apuntar trucant a la Srta. Caro Carillo (649589890); o bé a verregassos.com. La data límit d’inscripció è el dia 6 de Març (places limitades). Aquests son el preus de l’activitat: Soci 10€; no soci adult 17€, i no soci d’entre 5 a 10 anys 10€ (venda de tiquets per als no socis al Bar Pilar, i a la fleca). Com sempre pels godais è de gratis.
Com ja è tradició, hi haurà el concurs on es premiarà a la salsa més bona. Animeu-vos a participar-hi. Ah!!, i si no hi voleu participar però voleu preparar salsa, no patiu que també ens la menjarem.
Us hi esperem a tots. A VEURE QUI SE’N MENJARÀ MÉS!!!

I de moment, rés més. Salutacions cordials

ACE Verregassos de Riudaura.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free