LOTERIA

Salut Verregassos.
A tothom que ha col·laborat a repartir la grossa de Nadal, donar-vos les gràcies, i dir-vos que els diners dels talonaris venuts s’han d’ingressar al següent número de compte de “La Caixa”: 2030 0091 14 3000021398. Cal fer l’ngrés a l’oficina del Plà de Dalt (antiga Caixa de Girona). Penseu també a deixar el vostre nom a l’hora de realitzar-lo. Com sempre, cal retornar les matrius al Sr. David Llongarriu (657970125). I tot i que sabem que no passarà, recordar que si hi ha algú que no pot vendre totes les butlletes, la data màxima per retornar-les és el dia 4 de Desembre. Totes les participacions que no s’hagin retornat aquest dia, es consideraran venudes. Però com que no passarà…

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free