CIRCULAR OCTUBRE DEL 10

Benvolguts socis:

– Rè, que no hi ha maneres. Per més que alguns ho provem, la moda sempre anirà més de pressa que nosaltres. Quan ens decidim a comprar-nos una calça curta que arribi a sota genolls, resulta que no, que ara ja no se’n fan, que ara es tornen a portar pel damunt. Quan ens convencem de que les samarretes amb coll de pic ens estan prou bé, es veu que aquest any vé tot amb coll rodó. I quan a la fi ens posem aquells mitjons tant curts, que abans ens sel•laven com a mínim ridículs, ara va i el tenista de moda els torna a portar llargs, i a més, no li diuen cutre. Però a vegades, la moda va tant de pressa que fins hi tot et torna a atrapar. Ara, diuen que es tornaran a portar els pantalons de tiru llarg. Doncs aquesta vegada, almenys jo, estaré a punt. Deixeu-me caçar una mica entre els asmaris…, si els trobo, ja us en podeu anar encardant dels pantalons que lluïa en George Michael als seus millors anys, ja. Ara, mentre no es torni a posar de moda aquell tupè de duia rai.

I com que tot torna, la tardor no ha volgut ser menys, i ja la tenim aquí.

● La Castanyada: Quan è temps de menjar castanyes, la castanyera, la castanyera… Qui vulgui menjar castanyes juntament amb nosaltres i l’AMPA de l’Escola Lluís Castells de Riudaura, que vingui el Dissabte 30 d’Octubre a les cinc de la tarda a la Plaça del Gambeto. Torrarem castanyes, courem moniatos, berenarem una mica, i com no, també beurem…, una mica. Si ens voleu ajudar a ambientar la plaça, podeu portar una carbassa de Tots Sants decorada de casa, tot i que també podreu decorar-la allà mateix. Tindrem el tradicional concurs de panellets, i si algú encara li queda algun forat buit, que segur que algú hi haurà, podrà sopar una mica de pa amb alguna rosta de cansalada, tai, i llangonisseta, pel mòdic preu de 7€ els grans, i 3€ la mainada menor de 12 anys. Pels godais, com sempre, de gratis. (no cal portar coberts). Com a novetat, també us podeu disfressar per l’ocasió, i si hi ha prou gent disfressada, durant el sopar es farà una terrorífica desfilada. Com sempre, el dissabte al matí ens trobarem a 2/4 de 10 a la Plaça del Gambeto, per anar fins a La Plana a collir totes les castanyes que torrarem per la tarda (per si la collita no è gaire bona, en tindrem unes quantes de comprades). Gaudirem també d’un magnífic esmorzar que, prèviament, tothom s’haurà preparat a casa seva. Recordem que aquest activitat è oberta a tothom. Per apuntar-nos al sopar, ho podem fer a l’article corresponent a verregassos.com, o bé trucant al  Sr. Ramon Font (699775881) abans del Dimecres 27 d’Octubre. Els no socis podran comprar els tiquets a la fleca o al Bar Pilar. No hi falteu, ens ho passarem de bé…

● 29852: Ja us vam dir que aquest è el número que sortirà premiat a la Grossa de Nadal. Si encara no en teniu cap butlleta, afanyeu-vos que s’acaben, és que ens les treuen de les mans. I mireu que si toca…

I de moment rè més. Esperant que tothom pensi a canviar l’hora el proper dia 31

ACE Verregassos de Riudaura.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free