CIRCULAR JUNY DEL 10

Benvolguts socis:

– Les empreses fotent les seves ERES, congelació de pensions als jubilats, els funcionaris amb els sous rebaixats, la mainada que ja no arriba amb un txec sota el braç, menys jubilacions anticipades…, però és que a més a més.., S’HA ACABAT EL FUTBOL!!. I ara què?…, què fotrem fins a finals d’Agost, eh? Que si, d’acord, que tenim el mundial amb tre o quatre partits cada dia, però no cardem…, no è pas el mateix. No è el mateix veure com perd en Messi amb el Barça que amb Argentina, en Cristiano Ronaldo, tot i que sempre fot aquella malícia, sense anar de blanc trobo que perd, i els Pericos, bé els Pericos pobrots, deixem-los que s’ho guaitin des de la tela, que prou n‘han tingut. Doncs això, acostumats a anar a tot gas amb la Lliga, Copa, Champions i l’Europa league, ara va, i ens en quedem sense. Encara sort, que gràcies als polítics, tindrem crisi per llarg i servirà per distreure’ns, que si no…

I mentre esperem que arribi l’Agost i comenci la pretemporada, a veure què us sel•la el que us oferim.

● 23 de Juny: Ja acabem de tenir l’istiu aquí, i des de Verregassos li volem donar la benvinguda. Així que tornem a organitzar el sopar/revetlla de St. Joan. Per tant, per aquesta data, estem preparant: sopar, i ballaruga fins que el cos aguanti. El menú constarà de fideuà, llangonisseta amb tre o quatre trumfes, postres, cafè i gotes; i tindrà un preu de: socis 10€, no socis 15€, no socis mainada 10€, i godais ja el sabeu, de gratis. També, i com no, hi haurà coca i cava. Per apuntar-nos, cal trucar abans del 15 de Juny al responsable de l’activitat el Sr. Ramon Font (699775881). També ho podem fer utilitzant verregassos.com. Els no socis, podran comprar els tiquets als llocs de sempre: La fleca i al Bar Pilar. L’acte el realitzarem a sota el Centre Cívic, i començarà a 2/4 de 10 del vespre.

I ja es comença a coure la FESTA VERREGASSA d’enguany. De moment, tot el que us podem dir, è que us aneu guardant a l’agenda el Dissabte 17 de Juliol. A mida que us faci falta ja us anirà arribant informació. I com deia aquella gran presentadora, i millor persona “Y hasta aquí puedo leer…”

I de moment ré més. Esperant que tingueu una bona entrada d’istiu

ACE Verregassos de Riudaura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free