CIRCULAR MAIG 2010

Benvolguts socis:

Benvolgut conseller de Medi Ambient Sr. Baltasar:

– Ara fa poc més d’un any, quan el seu govern, i tota Catalunya, es trobava enmig de la crisi de l’aigua, vostè, polític com és, va confiar més en una solució divina que en una de política, i va anar a fer una visita a la Mare de Déu Montserrat. Doncs bé, des d’aquí el felicitem per la iniciativa, i pels resultats obtinguts. Però.., vol dir que no n’hem fet un gra massa?  D’aquí poc ja podrem fer com en Met de Ribes, i si els de Riudaura ja n’estan fins als pebrots de deixar-la caure, pensi com han d’estar els d’Aulot. A més, s’acosta la Festa del Roser, i aquest any sel•la que no hi haurà carpa. S’imagina un Gambeto amb paraigües?, eh que no? Vol dir que no hauria de tornar a fer una visita a Montserrat, i demanar-los, als de dalt, que tanquin d’una maleïda vegada l’aixeta?.

Molt agraïts

ACE Verregassos de Riudaura.

I bé, mentre esperem que el conseller i la Moreneta ens facin cas, a veure què us sel•la el que us proposem.

● Excursió cap a les Roques encantades: Tothom que vulgui venir a caminar una mica, el Diumenge 30 de Maig a les 9 del matí, ens trobarem a l’aparcament del Capra…, ai, perdó, de l’Eroski de les Preses, per anar cap a la Salut. Allà deixarem els autus, i començarem a caminar cap a les Roques encantades. Després ens arribarem al Coll del Condreu, farem una petita volta, i tornarem per on hem vingut. Tot plegat, uns vuit Km. aprox., i totalment apte per verregassos i godais. Com sempre, i per qui vulgui, tenim previst acabar la matinal amb un bon àpat al Restaurant del Santuari de la Salut. El preu del menú rondarà els 22 €, i també hi ha la possibilitat de menú infantil (pels godais è de gratis). Per apuntar-nos a l’activitat cal trucar al Sr. Ramon Font (699 775 881), o bé a l’article corresponent a Verregassos.com. Penseu a especificar si us quedeu a dinar, o no. La data límit per fer-ho è el 25 de Maig. Recordem que aquesta activitat è oberta a tothom.

I de moment rè més. Que passeu un bon Roser

ACE Verregassos de Riudaura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free