Circular Març 10

Benvolguts socis:

– Terratrèmols a Haití i a Xile, a l’est dels Estats Units colgats de neu mentre que mitja Europa es veu afectada per una ciclogènesi explosiva. I no ens oblidem dels Andalusos, que ja fa dies que van d’aigua com en Met de Ribes. Ja ho sabem ja el que va dir el cosí d’en Rajoy, però… I si el cosí d’en Rajoy s’equivoca…, i si el cosí d’en Rajoy no té raó i resulta que el dia del judici final s’acosta i tot això ha de cardar un pet com una gla. Doncs si è així, afanyem-nos a explicar el que tenim per aquest mes, no fos cas que ens enganxi amb algun budell buit.

Primer de tot, esperar que per aquest proper Dissabte el temps acompanyi, i permeti gaudir, a tots els assistents, d’una bona matança. I per si hi ha algú que tingui por de quedar-se amb gana…

Diumenge 21 de Març: Tothom amb els pitets apunt que ja tenim aquí la setena edició de la  nostra Gran Calçotada Popular. Com sempre la farem a sota el Centre Cívic de Riudaura i començarà a les dues, però sereu benvinguts si veniu abans a donar-nos un cop de mà. A part dels calçots també hi haurà tai a la brasa. Cal que tothom es porti els coberts. Us podeu apuntar trucant a la Srta. Caro Carillo (649589890); o bé a la Srta. Laura Rodeja (618050479). La data límit d’inscripció è el dia  15 de Març (places limitades). Aquests son el preus de l’activitat: Soci 10€; no soci adult 17€, i no soci d’entre 5 a 10 anys 10€ (venda de tiquets per als no socis al Bar Pilar, i a la fleca). Com sempre pels godais è de gratis.

Com ja è tradició, hi haurà el concurs on es premiarà a la salsa més bona. Animeu-vos a participar-hi. Ah!!, i si no hi voleu participar però voleu preparar salsa, no patiu que també ens la menjarem.

Us hi esperem a tots. A VEURE QUI SE’N MENJARÀ MÉS!!!

I de moment ré més, us saludem cordialment

ACE Verregassos de Riudaura.


Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free