INSCRIPCIONS 11ª CALÇOTADA

Salut Verregassos.
Podeu utilitzar aquest article per apuntar-vos a la Calçotada d’aquest any. La data límit per fer-ho és el 16 de Març. I recordeu que aquí només ens hi podem apuntar els socis, els no socis han de comprar el tiquet a la Fleca, o al Bar Pilar. Trobareu tota la informació a la circular de Febrer, que està penjada a sota d’aquest article.

Uneix-te a la conversa

17 comentaris

  1. Apunteu tb a dos verregassos mes leo i jesus i dos que no son verregassos que compraran ticket

  2. Els dos germans Morchón, en Santi i en Gaspar, diuen que a ells també els hi agraden els calçots. A més, vindran acompanyats de les seves respectives, la Teresa i la Dolors. Pert tant, quatre veregassos més.

  3. I gaudirem també de la companyia de l’Amanto, la Rosa Ma, la Farners, i l’Adrià. Per tant quatre, verregassos més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free