CIRCULAR JUNY DEL 14

Benvolguts socis:

– Davantalet planxat, quecs nous, llibres enquadernats i sense guixarots… No carda ni quatre dies que va començar el curs, i guaita: davantalet curt, quecs esquinçats, i llibres bruts i ben guixats. Pa rè…, que ja somus a fi de curs. I quin fi de curs mé mogut… A aquí, Esquerra guanya per primera vegada des del 36. A allà, el bipartidisme de tota la vida veu com es desploma, davant la pujada de, segons els de 13tv, “l’esquerra radical”. A més, des del barri de Sants ens han ensenyat com s’han d’aconseguir les coses. A hòsties. I davant de tot aquest sarau, va el Rei, i plega. Collóóóóó… Però és que per si no n’hi hagués prou, en Toni Alcantara, si, si, el ros de cuentame, va tenir un accident, i es veu que potser es mor. Mare de Déu, mare de Déu… Sort que d’aquí no gaire arribaran les vacances, i tot quedarà parat. Per què això si, aquí les vacances són sagrades. Que si no…, encara em donaria un cobriment.

I tot esperant les notes, a veure si ens en queda cap pel Setembre, anem a veure què tenim per aquest mes.

● 16ª Festa Verregassa: Doncs si, ja la tenim aquí. I aquest any, mé aviat que mai. Farem la nostra festa el 28 de Juny. A on? Doncs no gaire lluny, a la Rovirota (Riudaura). Penseu que, com sempre, cal dur roba per tot. I qui es vulgui banyar, que pensi també a dur el banyador. Us podeu apuntar trucant al Sr. Salvador Casalprim (Birosta) al 618106396, o bé a l’article corresponent a verregassos.com. Data màxima, dimarts 17 de Juny. Important, cal que digueu a quins àpats us quedeu (esmorzar, dinar, i/o sopar). I si voleu, també hi ha la possibilitat de quedar-vos a dormir (uns quants, no tots eh!!). Qui tingui pensat quedar-s’hi, que ho digui. També important, mireu d’organitzar-vos bé amb els cotxes, ja que no disposarem de gaire lloc per aparcar. I a més, disposarem de monitores per la mainada, però només per la petita. La gran, s’haurà d’espavilar. La festa començarà a les 10 del matí. Ep, si, i porteu tabé, ganes de gresca i xirinola. Recordem que la festa è totalment gratuïta, i només per socis!!

I de moment, rè més. Que tingueu tots plegats una bona entrada d’istiu

ACE Verregassos de Riudaura.

Uneix-te a la conversa

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free