Associació Cultural i Esportiva Verregassos de Riudaura

Salut Verregassos:

Podeu utilitzar aquest article per apuntar-vos al sopar de paella de les Festes del Tura 2019. El sopar es farà el dilluns 9 de setembre al passeig de la muralla. Ens trobarem a les 8 per començar a muntar. Per tant, ENS FARÀ FALTA UNA MICA DE GENT. El sopar començarà pels volts de les 10. Aquesta es una activitat oberta a tothom, i el preu resultarà de la divisió del cost de la paella pel número de comensals. Pels godais, com sempre, de gratis. la data límit per apuntar-vos-hi, és el 28 d’agost. Ah si. I PENSEU A PORTAR LA CAMISETA, QUE SEMPRE CARDAREM MÉS GOIG!!

2 COMENTARIS
caro
agost 21, 2019
ad

m’apunto a menjar paella.

Beck
agost 21, 2019
ad

1 per sopar paella

Deixa el teu comentari

Spam protection by WP Captcha-Free